Енергията на града във всяка крачка

Новите есенни тенденции при обувките вече са тук, а ние ти ги показваме в целия им комфорт и стил благодарение на obuvki.bg

0 коментара Сподели:

Ако през последните месеци рядко можеше да видите нещо на краката ни, като изключим някои любими чифтове сандали и изстрадали в морски битки сникърси, то ето че сезонът на обувките официално дойде. Есента е най-благодатното време, когато можем да разгърнем цялата ни креативност, когато става въпрос за някой изумителен чифт, и да експериментираме смело всичко от сникърси, през есенни боти, латексови изкушения на висок ток и стилни платформи, плюс строги бизнес модели, които винаги са точното решение, когато дрескодът го изисква. Вече имаме своите фаворити, а на теб подсказваме, че и през този сезон колекцията Есен-зима 2020 на obuvki.bg ни вдъхновява да се върнем в ритъма на динамичния и отново функциониращ нормално град.

Това е сезонът на култовите и доказани модели,

като сникърсите Fila и Adidas, ботите MELISSA и апреските LOVE MOSCHINO, а само тук може да откриеш и обувки на марки като Eva Minge, Eva Longoria и Rage Age. В колекциите на obuvki.bg класическата елегантност се преплита с уличното облекло, за да предостави модерни и преди всичко практични решения, които ще са подходящи не само за ежедневието, но и за по-специални поводи. Предупреждаваме, че кройките са с доза екстравагантност, а дебелите подметки, високите саи на обувките, както и декоративните връзки придават градски шик на моделите и ти позволяват да навлезеш в делника с уверена стъпка и с изцяло нова енергия. По този повод ти показваме и някои от нашите любимци за сезона, а всички останали съкровища може да откриеш тук.

ВИНАГИ В СЪРЦЕТО

Култовата марка няма нужда от представяне. Adidas винаги са били синоним на култов градски статут, а когато говорим за любими модели, те запознаваме с този ослепителен чифт Falcon W FV3083, който, освен че е искрящобял и можем да сложим с на практика всичко, носи и онзи дявол в детайла, с който няма да останем незабелязани.

ЗА ВСИЧКИ МОИ РОКЛИ

Обувките тип кубинка са нещо, което по някаква мистична причина на обстоятелствата стои убийствено с всяка нежна и ефирна рокля в гардероба ни, а когато говорим за есен и дъждовни дни, тези латексови съкровища биха ни спасили от лошото време по най-добрия възможен начин – със стил. От любимата Ева Лонгория, естествено.

КЛАСИКА В ЖАНРА

Продължаваме с нещо, без което есента просто не може. Боти в nude цвят, и то не какви да е, а точно тези от KATE SPADE в нежна розова пудра. Харесваме ги точно толкова високи, с точно толкова красив ток и точно толкова крещяща женственост и елегантност.

ДО ВЪРХОВЕТЕ

 

 

Когато искаме да покоряваме върхове, определено вярваме, че ботушите трябва да са над коляното, а токът точно толкова висок, докъдето искаме да стигнем. Тук сме ти подготвили две предложения, като нямаше как да не ти покажем тези възхитителни чизми топъл карамел BALDOWSKI и нестандартния вариант на SCHUTZ.

ТОПЛИНА

Завършваме с легендарните апрески на MOSCHINO, които може да избереш във всякакви варианти, но със сигурност ще си осигуриш максимален комфорт и топлина, от които през зимата силно се нуждаем. Избирай смело!

Тези песни са писани за известни личности.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *