Раздвижихме интелектуалните си мускули на най-големия куиз в България

Изненади, награди и много забавление бяха главните действащи лица във второто издание на събитието

0 коментара Сподели:

Повече от година след последния куиз на списание InGlobo, когато около 250 души тестваха своите знания и се забавляваха заедно и над 50 отбора си оспорваха готини награди, се състоя и второто издание на InGlobo & HiComm Speed Quiz.

След като динамични интелектуални битки и приповдигнато настроение белязаха събитието през 2019,

тази година списанието за един по-интелигентен свят InGlobo отново обедини сили с най-голямата технологична медия в България – HiComm, за да подготвят най-мащабния куиз, провеждан у нас. Ако следиш нас или някоя от другите две медии, със сигурност ти е попаднал материал за събитието, което съчета приповдигната атмосфера, приятелска надпревара и надуване на интелектуални мускули.

Събитието надмина предишната масирана битка на мозъци, като ще остане в историята с много награди, забавление, приповдигната атмосфера и смях, който огласи Кино Кабана.

Седмица след куиза още ни държи!

Водени от главния редактор на списание InGlobo Свилен Георгиев, отборите трябваше да отговорят на 100 въпроса. Съставени от двама до четирима играчи, имаха само 3 минути за отговор на 20 въпроса. Категориите бяха пътешествия, технологии, личности, история, изкуство и наука, като между тях беше отделено време за коктейл, напитка и раздумка с приятели.

Първите три отбора в InGlobo & HiComm Speed Quiz 2020 получиха страхотни награди!

Осигурени от Нисан България, Jack Daniel’s, MDB Escape Rooms, Gift Come True и Фантасмагория BigBag бяха пътешествия, полети с делтапланер, езда, ескейп стаи, персонализирани гравирани бутилки, настолни игри и още вълнуващи преживявания. Основният партньор на събитието Jack Daniel’s очарова гостите в Кино Кабана и със специална колекция от коктейли, които да задоволят жаждата на гостите.

Макар че местата бяха ограничени заради обстановката в страната, всеки присъстващ може да потвърди, че настроението и забавлението не пострадаха от това – защото нищо не може да спре порива за знание и забавления.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *