Стани 1 от 50 предприемачи

9Academy: Бизнес академията, която ще издигне уменията ти до следващото ниво става достъпна за участници от цялата страна

0 коментара Сподели:

Бизнес академията 9Academy среща предприемчиви хора, които искат да надграждат своите знания и умения, с предприемачи и експерти в различни сфери с богат опит. Първият сезон на 9Academy стартира през януари 2014 г., a 6 години след това ударно начало основната им цел продължава да бъде подпомагането на личностното и професионалното развитие на хората чрез

практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

Тази година организаторите ни представят 9Academy 2.0 – още по-богата програма, интензивна, но и изключително гъвкава.

Новата версияе хибридна програма от онлайн и офлайн обучения и събития. Това дава възможност на участниците да преминат през обученията в удобно за тях време и със своето собствено темпо. Включва лекции, практически задачи, индивидуална обратна връзка, работа в екипи.

Освен обучителна програма 9Academy предлага много повече!

Всеки, участвал някога в програма, знае, че това е общност, в която настоящи участници и алумни, заедно с лектори, партньори и екип си взаимодействат, помагат, споделят ценни ресурси и контакти. Общност от предприемчиви, активни, отговорни, променящи към по-добро себе си и средата си хора.

Новата дигитална платформа 9Academy 2.0 дава много нови възможности за колаборация! Тя позволява и на участници от цялата странада се включат, а не само на тези, живеещи в София.

Ако още се чудиш дали 9Academy е нещо, в което би взел участие, ще ти разкажем малко повече за целите им.

Организацията се заема с нелеката задача да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея. Освен това дава базови знания и умения в области, като предприемачество, маркетинг, продажби, финанси, счетоводство, HR, право, граждански сектор, дигитални технологии, които да спомогнат за успешна кариерна реализация и развитие. Ако някога си си мислил за стартиране на бизнес проект, 

9Academy може да ти покаже правилната посока, за да не се луташ сам.

Без значение дали си решил да се насочиш към предприемачество, маркетинг, реклама и ПР, продажби, право, финанси и счетоводство или човешки капитал, можеш да си сигурен, че знанията, които ще получиш, ще са ти от полза в кариерното и личностно развитие.

Другите направления, на които 9Academy обръща внимание, са технологии и дигитални инструменти за  бизнеса, управление, социална ангажираност и устойчивост и личностно развитие.

Имаш възможността да се включиш в доброволчески инициативи, да разменяш идеи с хора със сходни интереси, да представиш мнението си по реални бизнес казуси и да развиеш уменията си за работа в екип.

За да кандидатстваш, трябва да попълниш апликационна форма.

Ако си одобрен на този етап, следва интервю (онлайн и на живо). Всеки сезон участниците са 50, сред които има предприемачи, IT специалисти, артисти, режисьори, фотографи, спортисти, маркетинг и HR специалисти, графични дизайнери, търговци, организатори на събития, фармацевти, хора на науката, финансисти, счетоводители, юристи, архитекти, интериорни дизайнери, учители и представители на още много професии.

Това, което ги обединява, е предприемчивостта им и желанието им да се развиват.

Допълнителна информация и подробности за начина на кандидатстване можеш да откриеш тук.

Тук сме събрали 9 школи за езиково и личностно развитие в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *