5 събития за след работа: 23 – 27 юли

Къде ще се вихрим в късните часове тази седмица

0 коментара Сподели:

За идните дни сме музикално настроени, няма да те лъжем.. Обръщаме внимание на мероприятията с качествен саунд, които маркират тази седмица. Освен тях сме ти подготвили и няколко арт случвания, които да не пропускаш.

WHITE LIE (BERLIN)
Петък, 21 часа, Kanaal

Петъчно се отправяме към Kanaal. Очертава се неангажираща следработна вечер в компанията на един по-специален гост. Ема-Изабела Карлсън.Идваща директно от берлинската сцена, саундът ще те потопи в дълбокото усещане за хармония и лек парти вайб.

THE BEATLES VS. THE ROLLING STONES – SHAKERMAKER DJ SET
Сряда, 18 часа, Kino Cabana

Сигурни сме, че новата лятна локация със сцена на открито ще те изненада още по-приятно от очакваното. Романтиката на вечерите под звездите ще завършим с качествен рокендрол звучене, което ще отнесе душата ти през десетилетията в лудите английски музикални години. The Beatles и The Rolling Stones с всички парчета, на които скачаме още с първите акорди.

„ГОЛЯМАТА ВЪЛНА НА КАНАГАВА“ НА ХОКУСАЙ – РЕПРОДУКЦИЯ С АКРИЛ
Четвъртък, 19:30 часа, Swingin’ Hall

Ако се чудиш с какво ново усещане да изненадаш сетивата си, имаме идея за теб. Можеш да се превъплътиш в ролята на художник под професионалните напътствия на Канава Арт Студио. Ще се изненадаш приятно от резултата, а шедьовърът, на който ще се спрем в това издание, е "Голямата вълна на Канагава" на Хокусай.

АКУСТИЧНО В 20:00 С ALED ORDU
Вторник, 20 часа, бар Петък

Вторник вечер е чудесен повод да се поглезим с музика за душата. Мястото е Петък, където ни очакват акустичните изпълнения на Aled Ordu. Компания ще му правят Павел Терзийски и Димитър Гончаров, които винаги свързваме с авторска наслада и добър вкус към сътворяването на неземни мелодии.

МОРСКИ БРИЗ – ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИИ НА РЕНАТА ВАЛЕ
Вторник, 19 часа, PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи

Топъл бразилски полъх ще усетим в галерия PhotoSynthesis. На гости са фотографиите на Рената Вале. Рената активно се занимава с подпомагането на млади и талантливи хора, живеещи при неблагоприятни условия. Ще бъде подкрепена от изпълнение на боса нова от цигуларката Каролина Рибейро, а традиционни бразилски закуски и сладкиши ще бъдат предложени от Силвия Кастелано от Botequim da Sil.

А може би предпочиташ да се усамотиш в киносалона? Разгледай следните ни предложения тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *