5 вида смешни видеа с кучета

Кои са любимите ни четириноги жанрове

0 коментара Сподели:

Кучетата са най-смешните животни на света, това е научно доказан факт. От всичките 300 часа видео, които се ъплоудват в YouTube всяка минута, огромна част включват подскачане на четири лапи и щастливо махане с опашка. Сред безброй многото видеа, които се постват непрекъснато, няколко поджанра в кучешките категории се оформят като особено любими.

И като стана дума за любими неща – Dog Fest се завръща

с второ издание на 13 септември (неделя) в Южния парк – Кучешката градинка. Само за един ден в годината това уникално събитие сближава на едно място кучета, собственици и експерти по четириноги във фестивал, който гарантира много игри и забавления. Dog Fest 2020 се случва между 14:00 и 20:00 часа, a eдно е сигурно – нито на хората, нито на кучетата ще им се тръгва, а за това ще разчитаме на изненадите, които сме приготвили заедно с изложителите и основния спонсор на събитието Purina Pro Plan Bulgaria.

Ето с какви клипове на кучета се забавляваме:

Crufts компилации

По време на най-голямото шоу в света стават най-неочакваните обрати. Crufts е международна изложба за кучета, която се провежда ежегодно в Обединеното кралство. Покрай уникално тренираните кучета има и такива, на които падаш от смях.

Кучешки фейлове

Пребиваници на кучета е нещо, което можем да гледаме не просто с часове, а с години. Ако има деца и басейни, купонът е пълен. Котки и прочие странни животни идват като специален бонус.

Говорещи кучета

Кучетата имат таланта да повтарят човешки думи, някои повече от останалите. Имаме любими говорещи кучета и едно, което ни е абсолютен фаворит – Мишка, чийто речник включва фрази като I love you, mommy! Честно, това куче говори по-добър английски от някои таксиметрови шофьори.

Дублирани кучета

Има и друг вид смешни говорещи кучета – тези с човешки глас, дублиран върху физиономиите им. Има много подобни примери в нета, но видеото, на което просто не можем да се наситим, е това с кучето, дето вие „Неее“, защото са му изяли бекона с кленов сироп.

Челинджът с одеялото

Кой да предположи, че можеш да се скриеш с едно нищо и никакво одеяло и кучето ти после да обикаля да те търси? Благодарение на това онлайн предизвикателство всички вече са наясно, че за любимеца си са Крис Ейнджъл. Понякога обаче има усложнения в номера.

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *