Неща, които да не правиш на сватба

Как най-щастливият момент може да се превърне в кошмар

0 коментара Сподели:
Сватба

Най-трудното нещо в една сватба е да оцелееш по време на нея. Като всеки ивент и тук има милион променливи, които могат да се объркат,като вместо най-щастливият момент в живота, сватбата може да се превърне в най-големия ти кошмар.

Правилата за държание търпят вариации от компания до компания и все пак има няколко ситуации, които гарантирано трябва да избягваш. Ето кои са нещата, които не бива да се правят по време на сватба:

Да прекалиш с пиенето

Малките чашки обикновено обръщат колата. Без значение дали си кумът, бащата, първият братовчед, булката или младоженецът, никога не е добра идея да заваляш на копеле и да ходиш, сякаш си насред буря в океана.

Да няма достатъчно пиене

Другата крайност също не е препоръчителна – прекален светец на никого не е симпатичен, особено на сватба. Пък и как ще го изтърпиш цялото това море от емоции трезвен? Няма начин.

Да предложиш брак

Трендът да се пада на колене с предложение за брак по време на чужда сватба е един безумен тренд. Това не е вашият ден – оставете вниманието насочено върху хората. Да спрете да крадете, ей!

Да се облечеш в бяла рокля

Какво би те накарало да заложиш на бял цвят за тоалета си, при условие че си с ясното съзнание на какъв точно вид събитие отиваш, това е мистерия. При всички случаи не е добра идея да вбесяваш булката.

Да направиш грешна изненада

Правилото с изненадите по време на сватба е, че трябва да са единствено приятни. В мигове на крайно напрежение е най-добре да се изолира рискът от какъвто и да било фейл.

Да пуснеш неподходяща песен

Музикалната селекция се определя спрямо гостите и младоженците – има сватби без чалга, има такива без една дума на английски в текстовете. Познати са и случаи, в които първият танц на младото семейство е куфеене под звуците на Slayer „Raining Blood“.

Сватба

Да обясняваш кой с кого е спал на висок глас

Всички двойки идват с известно количество предистория и емоционален багаж. Някои с малко повече от останалите. Даже случайно разполагаш с пикантна информация за младото семейство, сватбата не е място за такива разговори. Ако цениш живота си, разбира се.

Да танцуваш неподходящи танци

Има време и място за всичко. Сватбата по традиция не е място за танци на пилон и еротика, която минава добрия тон. Също така брейк, капоейра и акробатичен рокендрол не са добра идея в затворени пространства, пълни с пияни хора.

Да загубиш пръстена

Ако загубиш пръстена, очаквай да се простиш с главата си. Венчалната халка е единственият пръстен, който бие по сила онзи от „Властелина“. В тази връзка, ако някак си успееш да го затриеш – по-добре отиди до Съдбовния връх и се хвърли от там.

Да поканиш екс гаджета

Ако не виждаш къде е проблемът в това да поканиш човек, с когото не са се получили нещата, на празненството по случай по-успешната версия на живота си, явно още има какво да учиш. Мястото на бившите е някъде далече от нас, по възможност на 3 метра под земята.

Да стане бой

В определени части на България сватба без бой е като празник без „Бяла роза“. Причина за боя даже не е нужно да има – той може да е весел, позитивен, приятелски кютек. В случай че сте от тесногръдия, интелектуален, европейски тип – по-добре избягвайте агресията.

Да създадеш семейна драма

Всяко малко момиченце е мечтало да бъде булка само за да открие един ден, че всъщност да си булка е свързано с толкова много разправии и отговорности, че по-добре да си всичко друго. Добавете към това силните емоции нищо да не става, и драмата си я има, няма нужда да се налива масло в огъня.

Да опитваш да развалиш сватбата

Някои хора отиват на празник с ясното съзнание да го съсипят. Те са от типа провокатори и саботьори, които само чакат да се зададе въпросът: „Ако някой има нещо против, нека говори сега!“. Затова и тази традиция я има само по филмите – тук всеки път щеше да се стига до псуване и размяна на обиди в стил „Съдебен спор“.

Ако имаш нужда от филми в живота, по-добре си избери някой от тези.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *