Винените коктейли, които пазят лятото

Юли мискира виното с плодове

0 коментара Сподели:

Strawberries, cherries and an angel’s kiss in spring – тананикаме, а ледени блокчета танцуват по висока тънкостенна чаша със столче. Наливаме лято от бутилка с дъх на ягоди, боровинки, малини и преди удоволствието да е достигнало апогея си при ръба на чашата, се сещаме за още една юлска мечта – праскови! Да бъдеш барман на своето лято е лесно с Frutino, когато можеш да разчиташ на готова основа с плодов вкус от самото вино.

През 2020 виното не е от глухарчета, претърпяло е метаморфоза и е събрало в тялото си най-дъхавите плодове.

Само с щипка въображение и няколко бързи трика забъркваш винените коктейли на сезона – Шардоне праскова и манго, Розе ягоди и малини, Мерло малина и боровинка.

Пълним шепи от градината на Frutino, а ти разбуди коктейлния ентусиаст в себе си и приготви чаши според цвета на виното.

Натроши лед, добави го към Шардонето и допълни чашата със сода.

Свежи лимонови стърготини най-отгоре ще направят чудеса! Подготви ягоди и малини, кубчета лед и няколко зрънца смачкан розов пипер, за да създадеш феерия от вкусове с Розето. 

Малини и боровинки на клечка, плюс голямо парче лед, пък са достатъчни, за да добавиш лек туист на Мерлото.

Още няколко вида изкусителни коктейли те очакват в сайта на Frutino. По всичко личи, че тази година лятото ще бъде цветно и поднесено върху свежата основа на плодовете. Само си намисли любим вкус! Вишна и нар? Смокиня и синя слива? Или може би освежаващ лайм, завършен с мента? И ако коктейл с вино ти звучи малко нестандартно, не се притеснявай, а само му дай шанс. Ще се изненадаш колко вкусна – заради комбинацията с натуралния сок, може да бъде подобна напитка и колко лека и пивка – заради ниското съдържание на алкохол. 

А в следващото видео ти показваме как забъркахме три коктейла с Frutino. Коктейлите стават лесна работа, когато разчиташ на правилната основа. Деси от Go Guide прави един своеобразен takeover на любимо барче в София, за да ти покаже точно това – не е сложно да побереш лятото в чаша. На помощ тук идват и няколко бързи трика. Знаеш ли например как да си натрошиш лед в домашни условия, ако нямаш специална машинка?

Прочети за жените, които могат всичко!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *