Обувките на сезона, с които градът е в краката ти

Shoes For Life

0 коментара Сподели:

Във време, в което всичко се случва бързо и динамично, перфектните обувки за всеки ден определено са кецовете. Независимо дали си фестивална фея, градски елф, среднощен райдър или нормален софийски… агент, летните столични улици ще имат най-добро сцепление с теб, ако си оборудван с як чифт! Самоотвержено палим подметките, вадим езиците и тръгваме на лов за най-готините екземпляри на хоризонта,

с които да разчупиш допълнително аутфита си този сезон.

Fashion Days

Ако не знаехме, че приказката за Пепеляшка е посветена на кристална пантофка, със сигурност щяхме да си помислим, че става въпрос за модел от Fashion Days. Защото ние, градските принцове и Пепеляшки, срещаме щастливата си съдба само в любимия сайт за онлайн пазаруване. Именно там то е напълно ново изживяване. Първо, заради огромното разнообразие от продукти с голяма доза модно вдъхновение. И второ, защото тук откриваме единствено оригинални продукти, поръчани директно от любимите ни модни марки. Оборудваме се с цветни и дизайнерски летни „спътници“ навсякъде и по всяко време, защото… every day is a fashion day! 

МЪЖКИ ЧЕХЛИ NAPAPIJRI, ДАМСКИ ЧЕХЛИ BIRKENSTOCK
ДАМСКИ САНДАЛИ SCOTCH&SODA, МЪЖКИ ОБУВКИ SCOTCH&SODA

District

Където и да се появим, положението ни става „по обувките посрещат“, ако от глезена надолу сме с нещо гръмко от District.

Там живеят всякакви зверове – от изчистени бели кецове с крокодил до нещо по-отворено на пръстите, покрито с гъста „козина“.

Такива са ни топ находките, когато ровим из предложенията на Lacoste и Ugg, но няма начин този сезон да не пуснем в гардероба си и малко неон. Вярно, че обичайно е запазен за най-смелите, но ако не през лятото, то кога иначе да блеснем с модните си избори? Nike Air Max ни подхлъзва към електриковото с плажен екземпляр, а за beach body тренировките дотогава нахлузваме меката отвътре Fila.

LACOSTE GRIPSHOT 120 95,40ЛВ., NIKE AIR MAX 90 SLIDE 119,20ЛВ.
UGG FLUFF YEAH SLIDE 143,40ЛВ., FILA DISRUPTOR RUN 89,50ЛВ.

Shopsector.com

По принцип обичаме да се поставяме в обувките на друг, особено когато тези обувки са от ShopSector. Властелинът на оригиналните маратонки, кецове и спортни обувки и това лято отъпква пътя на La Dolce Vita! Моделите им буквално развързват езиците си за яките летни истории и с всяка крачка ни убеждават, че са създадени специално за нас, любителите на спорта, които искаме да се сдобием с всичко необходимо за любимите си занимания. Освен голямо разнообразие от оригинални маратонки, кецове и спортни обувки за почти всеки повод,

тук отриваме обслужването, което ни кара да се върнем отново.

ADIDAS TERREX AGRAVIC TR GORE-TEX 139.99 ЛВ., REEBOK SAWCUT 7.0 GORE-TEX 119.99 ЛВ.
PUMA MUSE MONO WNS 94.99 ЛВ., ADIDAS RUNFALCON 69.00 ЛВ

Расовите екземпляри от световните модни прерии, като Adidas, Puma, Reebok, Nike, Supra и много други, тук са 100% оригинални и на максимално достъпни цени. Ето защо в пространствено-времевия градски континуум с тях се чувстваме повече от перфектно! Бъдеще и минало се сблъскват в невероятните Puma RS-X Bold. Puma RS 9.8 Cosmic – топ предложение на марката от специална лимитирана серия – ни изстрелва директно в Космоса, като RS X Running системата ги прави изключително подходящи за продължително ходене дори до там! С Adidas Terrex Agravic TR Gore-Tex, които гарантират несравним комфорт, здравина и издръжливост, сме конкурентни на Нео от „Матрицата“. А класическите кецове на Adidas – Samoa, носят духа на историята и ни пренасят на среща с нея.

И как да не се почувстваме като галактически стопаджии във вселената на спорта? 

PUMA RS-X BOLD 89.99 ЛВ., REEBOK DMXPERT 129.99 ЛВ.
PUMA RS 9.8 COSMIC 94.99 ЛВ, ADIDAS SAMOA 129.99 ЛВ

60 причини да обичаш юли.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *