Jameson представя: 3 филма за свободата да пътуваш

Сърцето ни препуска в галоп заедно с някои от най-добрите филми за пътешествия

0 коментара Сподели:

Изолацията през последните месеци ни донесе смирение и доза уют, но нищо не може да замени първата глътка въздух отново сред природата. Сърцето ни препуска в галоп заедно с някои от най-добрите филми за пътешествия и, разбира се, с вкуса на свободата и приключението с етикет Jameson.

INTO THE WILD (2007)

Шон Пен показва дивата си страна като сценарист и режисьор на лентата. Един студент изгаря последните банкноти в портфейла си, унищожава личните си документи и тръгва на стоп с крайна цел Аляска. Да се спуснеш по Колорадо с каяк, да живееш в автобус и да пиеш сняг е по-интересно от това да следваш право.

THE TRIP TO GREECE (2020)

Актьорите Роб Брайдън и Стив Куган пътуват от Троя до Итака по стъпките на Одисей. За онези, които са гледали предхождащите филма ленти „Пътешествието“, „Пътуването до Италия“ и „Пътуването до Испания“, това е като идеален десерт. Вече си почти преял, но не можеш да устоиш на сладката тъга в хумора на двама хедонисти.

ON THE ROAD (2012)

Екранизацията на култовия роман на Джак Керуак е лирично и разкрепостяващо пътуване по пътя към Смисъла. Защото само пътят може да се превърне в огледало на едно поколение, изгубило своя. И кой по-добре от един бразилски режисьор може да интерпретира „американската мечта“, обърната с хастара навън? Валтер Салес е човекът.

Ето и 5 филма за супергероини, които ти препоръчваме. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *