Тренди стъпки в пясъка и банските, с които идва лято 2020

Born for the beach: летните цветове и материи

0 коментара Сподели:

Трудно е за вярване, но век по-рано все още имало жени, облечени в бански костюм от две части, които били арестувани за нарушаване на закона. Ето защо никога не сме били по-щастливи, че живеем тук и сега… Кройката на лятото пасва просто идеално на телата ни, а най-добрите и качествени бански костюми допълват картинката. С райе, с връзки, класически, спортни или с принтове – ето и къде да открием плажните си униформи…

Sport Depot

Здравей, Лято! Новата колекция бански BRILLE носи полъха на море! Спортни или класически, в гамата на лятото – представяме ти някои от най-яките бански, с които да се насладиш на незабравими горещи дни. Този сезон Brille залага на изчистен силует в класическо бяло и черно райе и на закачливи и свежи визии в жълто, синьо и червено. Брандът държи на спортното усещане и предлага модели, които са удобни за плуване и същевременно супер секси!

Fashion Days

OMG! Лятото е тук, а ние си търсим „втора кожа“ – онзи летен аутфит, с който да сме секси, вълнуващи и най-вече себе си! С изчистен десен или флорален, с фиксирана презрамка или без, цял или половинки – изборът на бански костюми във Fashion Days е толкова голям, че пред него дори дилемата на Шекспировия Хамлет сякаш бледнее… Когато тропиците се пренесат директно върху тялото ни, а морската флора ни обгърне, се превръщаме в истински сирени – готови за dolce vita на брега!

Etam

Става синоним на стила още от самото си създаване през 1916 г. И не спира да облича духа на времето в женственост и финес. Днес виждаме кройката на самата еволюция в моделите на марката – за всяка секси, независима, модерна и изпълнена с la dolce vita дух жена. И кой, ако не френският почерк на Etam ще краси загара на тялото ни това лято? Бразилски тип, с висока талия или спиращи дъха принтове – безвременните костюми са създадени за тюркоазени води и галещо слънце. Втора кожа!

Виж как да си направиш и лесна прическа за лятото.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *