Стани най-добрият мобилен фотограф

Huawei стартира международен фотоконкурс, а ние нямаме търпение да видим какво умееш с камерата на телефона.

0 коментара Сподели:

с Huawei - James Yu, Kerchak

Знаем, че си луд по снимките, и то по наистина добрите. Говорят ни го социалните ти мрежи, казват ни го приятелите ти, а и в любимия ти ресторант знаят, че нищо не се опитва, докато не бъде заснето. Е, точно сега имаш възможност наистина да ни покажеш какви ги умееш с камерата на телефона си, защото нашите приятели от Huawei стартират конкурса Next Image Mobile Photography за района на Централна и Източна Европа. Тази фотографска надпревара ти дава възможност за международна изява и престижно признание от останалите фенове на мобилната фотография, плюс възможност за страхотни преживявания и запознанство с много други свежи фото агенти.

Конкурсът е единственият по рода си конкурс за смартфон фотографии и ще отличи най-добрите снимки, направени с мобилен телефон Huawei, а

победителите ще получат парична награди и публикации в едно от най-известните и престижни списания в света.

Разясняваме, че печелившите ще бъдат определени от експертно жури с дългогодишен опит в сферата на фотографията и мобилните технологии, като желаещите да участват ще могат да премерят сили в 6 категории – Faces, Good Night, Hello, Life!, Check In, Nature и Story Board.

Всеки участник в конкурса може да регистрира своите кандидатури до 20 август 2018, а след като снимките, участващи в конкурса, бъдат качени в публичните галерии, хората ще могат да гласуват за своите фаворити до 28 август 2018. Впоследствие журито ще определи победителите измежду 50-те най-харесвани снимки от всяка категория. Най-добрите 50 снимки от нашия регион пък ще се класират за световния конкурс Next Image Global Contest. Не забравяме да ти споменем още, че победителите от всяка категория ще получат като награда Huawei Matebook X, публикация в National Geographic и парична награда в размер на 2000 евро. Класиралите се на второ и трето място ще получат мобилни телефони от Huawei, съответно P20 Pro и P20. Huawei P20 ще бъде наградата и за снимките, получили най-много гласове от страна на феновете.

В края на конкурса пък журито ще връчи специалната награда Grand Prix,

чийто носител ще получи Huawei Matebook X, публикация в National Geographic, парична награда в размер на 10 000 евро и възможност да се включи в 10-дневната фотографска експедиция на National Geographic,

която ще се проведе през септември в Италия, а ние по-хубаво от това – не знаем какво да ти кажем!

За финал, освен да ти препоръчаме горещо да участваш още сега, ти напомняме, че с излизането на Huawei P9, първия телефон с двойна камера на пазара, глобалният бранд постави нови стандарти по отношение на камерите в мобилните устройства. Сега, почти 3 години по-късно, Huawei отново задава стандартите с P20 Pro, оборудван с тройна камера и усъвършенстван изкуствен интелект, който значително повишава качеството на снимките и по този начин поставя нови граници на възможното в мобилната фотография. Комбинирайки информацията от трите си сензора, P20 Pro осигурява висококачествени изображения с ясен фокус дори при снимки в слабоосветени пространства.

Вдъхновение за уникални снимки можеш да почерпиш от следните забележителности из Халкидики.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *