Прохладни градини и сладолед без клечка в юнския Go Guide

Отново сме на хартия и няма нищо по-хубаво за Go от това да облече дрехите си

0 коментара Сподели:

Добре дошли в юнския ни брой. Отново излизаме на хартия и няма нищо по-хубаво за Go от това да облече дрехите си и да се разходи навън из любимите градски местенца (търси ни в по-добрите от тях – бел.ред.).

За да го отпразнуваме, си сипваме по бира (или сайдер) от нашата специална селекция (задължително виж броя, за да я видиш – бел.ред.) и се впускаме в приключения.

Защото вратите на света може и да са затворени, но тези на собствената ни страна чакат да бъдат открехнати от самите нас.

Трябва ни само правилният маршрут, няколко чифта бански в багажа и малко от нужната лятна козметика, за да сме напълно готови. Погрижили сме се да сме полезни и в трите направления.

През последните дни посетихме с удоволствие и следвайки инструкциите за добро поведение летните градини на любимите заведения и хапнахме много сладолед за разкош, ей така, за да си го направим още по-лятно. Всичко, което преживяхме и опитахме с екипа, надлежно споделяме както всеки път с теб в този последен за мен брой.

Беше чест да те поздравявам всеки месец от тук. Благодаря за доверието! 

Целият брой е точно под този текст, а освен това го пускаме за свободно четене и тук. Slide right, ако ни гледаш през мобилно устройство.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *