16 български артисти, с които да прекараш свободното си време

Програма за ползотворен уикенд

0 коментара Сподели:

Миналия уикенд отбелязахме второто онлайн събитие, което направи връзката ни с града още по-жива. Благодарение на вас onlinefestival.bg се превърна в празник на творческия дух. Невероятни музиканти и диджеи ни хванаха за ръка и раздвижиха в ритъма на музиката и ни показаха как се прави! Останахме вкъщи, за да подобрим кулинарните и творческите си умения, а в края на това преживяване сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Фестивалът бе всичко, което обичаме в града. Срещнахме се с любимите градски музиканти, изпълнители и диджеи, но също и готвачи, йога учители, комедианти и коктейл мастъри.

Невероятните артисти събудиха сетивата ни на емблематични локации, които тепърва ще обикаляме безспирно идните месеци.

Desy&The Shiny Stockings ни пренесоха чак до златните години на джаза с един приказен лайв от КЕВА. Първият ден на фестивала ни зарадва още с музикалните изпълнения на Ирина Флорин от Terminal 1 и Елена Сиракова, която ни плени от сцената на Mixtape 5. Във втория ден, на музикалната сцена, която открихме с подкрепата на Fashion Days, се качи Иво Димчев oт Mozei, а извън фестивалната програма, но като част от идеята да се радваме на хубава музика вкъщи, скоро ще ви покажем и лайв на Рут Колева. 

Яйцата Бенедикт и тестото за пица и хляб вече са детска игра! Добре, де, имаме нужда от още малко практика, но благодарение на Йоана Тодорова и Радослав Кирязов вече сме по-близо до мечтаните резултати. Натрупахме опит и в поддръжката и озеленяването на дома с Botanic Lab, а Sunny Room развихри творческия ни потенциал. 

Щяхме да сме за никъде без диджеите, които направиха уикенда по-танцувален. Овации за Ramsey Hercules, Ilko, Diass, Ivan Tanchev, Sava BKS/We Trap и Emil Prize,

които ни припомниха как трябва да звучи всяко добро парти. 

Накрая, но не на последно място – този фестивал нямаше да е толкова забавен без Дими Деянски и Тео Чепилов от Inside Joke Stand Up Comedy, които ни преведоха като по вода през най-разнообразни шеги и закачки. 

Ако по някаква случайност не си разбрал за фестивала, а с тези приказки събудихме интереса ти, не се притеснявай!

Все още имаш шанс да бъдеш част от събитието.

Пълната програма на двата дни ще откриеш в YouTube канала ни и на onlinefestival.bg, за да прекараш цял уикенд както подобава! 

Събитието нямаше да се случи без невероятно талантливите артисти, които взеха участие, както и без всички вас. Удоволствието бе доставено от Takeaway.com.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *