Go Guide Online Festival vol.2: Любимите DJ идват на сцената в твоя дом

Най-доброто домашно парти предстои

0 коментара Сподели:

На 6 и 7 юни ще се проведе вторият онлайн фестивал, в който главни действащи лица са някои от най-цветните музиканти, диджеи, илюстратори, комици и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена. По добра традиция излъчваме от любими заведения, градски и арт пространства в София, за да минимизираме несгодите и да дадем фулскрийн на хубавия живот. С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото въпреки необикновения живот напоследък.

Както добре знаеш, музикалните партита са ни пословична страст. Постарали сме се  да ти подготвим фестивална атмосфера, която изобилства с лайф концерти и яки изпълнители,

но специално място в сърцата си пазим за любимите DJ-и.

През изминалите месеци станахме майстори на домашните партита, така че настрой високите честоти на настроението си – този уикенд купонът ще се случва на дансинга у дома.

Ето и кой ще раздвижи кръвта ни от виртуалните сцени:

Нямаме търпение да видиш DJ Diass, който ни посреща със специален сет от истинска циркова арена.

На територията на "Цирк Иванов" ни е забъркал фестивален коктейл от електронни звуци,

за да бъде изживяването наистина гранде, както си го заслужаваме.

Много танци и качествен саунд очакват ексклузивно  феновете на минималистичното електронно звучене. За това ще се погрижат специалистите в сферата Ilko и Ivan Tanchev от Micro. Те ще ни върнат обратно в дългите нощи и безкрайния денс вайб на градските ъндърграунд клубове.

С много лятно настроение и нетърпение за морски преживявания е любимият на всички Emil Prize.

SAVA от EXE пък обещава да пренесе емоциите от Best Kept Secret и We Trap партитата директно в твоя хол – за един мега трап маратон.

 А за да бъде музикалната палитра истински богата, компания ще ни прави и DJ Ramsey Hercules от Boogie Exchange – Record Shop.

Какво още те очаква на фестивала виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *