10 навика, с които половинката може да те извади извън релси

Карантината извади на повърхността най-нетърпимите характерности на всеки

0 коментара Сподели:

Затворени по принуда, си научихме и кътните зъби, а сега се мразим и в червата. Карантината разруши доста връзки и основната причина е несходство на характерите и нетърпимост към дразнещите навици на другия. Тук сме се ограничили до универсални, формиращи нерва изпълнения – лисата на хигиена и слушането на шумна, тъпа музика са по-скоро индивидуални приключения.

Ето кои са най-често дразнещите навици на половинката:

Шумно ядене и пиене

Мляскането и сърбането на напитки с финал „Ааааа“ като от реклама на безалкохолно са сред най-опъващите нервите преживявания. Даже ако се случи само веднъж. Сега си го представете умножено по сто и с добавено изпитание – липса на място, където да избягаш от звуците.

Клатене на краката

Всички сме го правили в един или друг етап от живота си. Клатенето на крачето обаче е символ за вътрешно напрежение и неизразходвана енергия. Този навик, колкото и невинен да изглежда, предава въпросното напрежение на всички наоколо, което няма как да доведе до нищо добро.

Хъркане

Хората, които всяка вечер пускат дъскорезницата и оставят гризлито да се разхожда на воля, твърдят, че нищо не могат да направят по въпроса. Това са пълни глупости – мерките варират от ленти за нос, та чак до гарантирано работещата операция. В един момент изборът е ясен – какво повече ти харесва: да хъркаш или да правиш секс?

Говорене

Някои хора са фабрично усилени настройки и говорят на децибели, които клатят прозорците, будят съседите и разбутват чиниите в сушилника. Също така по една или друга причина са развили тембър, за който „дразнещ“ е прекалено слаба дума. Той е вбесяващ на молекулярно ниво.

Блъскане и тряскане

Слон в стъкларски магазин и бик в бутик за порцелан

са нищо в сравнение с начина на придвижване на някои. Ако живеете с тасманийски дявол, който блъска, тряска и събаря всичко по пътя си – знаете за какво говоря. Това всъщност е въпрос на внимание и елементарна концентрация. Всеки може да пази мебелите – не е чак толкова трудно.

Чистене на гърлото

Звукът от прочистване на гърлото със сигурност се нарежда високо-високо в класацията на антиеротичните преживявания. А някои хора не спират да го правят отново и отново. Даже твърдят, че е медицинско състояние. Ако е така – значи за него има лечение. Иначе, както казваше баба: „Всичко се оправя с шамари!“.

Гризене на ноктите

Нищо, свързано с бъркане с пръсти в уста, няма как да е лицеприятно и хигиенично. Особено ако крайният резултат са откъснати кожички и наръфани ноктенца. От изобретяването на нокторезачката и пиличката за нокти насам никой вече няма оправдание да върши подобни гнусотии. Особено в присъствие на други хора. 

Бъркане в носа и ушите

Интересен феномен на бъркането по тези черепни отверстия е, че хората, които най-много се възмущават, всъщност често сами запалено го практикуват. Проблемът наболява най-вече след прекарване на известно количество време с другия и падане на елементарните задръжки.

Прекъсване

Еднократно прекъсване е повод за безпокойство, непрекъснато – сигурен знак за психопатия. Никой не знае какво ще кажеш, често даже ти самият. Ако другият човек намира за нужно да доминира с думите си непрекъснато, явно не заслужава да общува с теб.

Непрекъснатото цъкане в телефона

Има хора, които не отлепят очи от екрана. Дотолкова, че се налага да им отваряш вратите като на Нейно кралско величество и да ги спираш от пътя на идващи коли. Този тип хора доста често не прекъсват взирането в телефона, даже докато си говорите – явно не заслужаваш тяхното пълно внимание. Нищо. Следващият път може да пропуснеш да ги дръпнеш за ръкава, когато изскочи някой автомобил.

Виж видеото, в което България е супер яка.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *