4 вкусни ресторанта в София, от които да поръчаш с безконтактна доставка

Тези ресторанти продължават да работят, а ти можеш да поръчаш храна от Takeaway.com

0 коментара Сподели:

В разцвета на индустриалния интернет и апогея на takeaway ерата търсим най-доброто от най-доброто. Отваряме наръчника на хедониста с #ОстаниСиВкъщи и подчертаваме дебело най-добрите ресторанти, от които можем да си поръчаме храна през Takeaway.com или да я вземем на място. Те продължават да работят въпреки трудностите и ни затвърждават още по-устойчиво доказаното си място на гастро картата на София. И тъй като тези дни дистанция означава грижа, доставката на платформата, разбира се, е безконтактна.

KOTO

Социалният клуб, за който не се изисква членска карта, а само стил и добър апетит! Неслучайно КОТО е "новото черно" – приляга на времето по мярка и в дни на несигурност ни глези с вкусни и топли обедни предложения. Можеш да следиш менюто всеки ден във Facebook и Instagram профила на КОТО, а също да вземеш поръчката си на място.

Всички процеси на подготовка, опаковане и доставка се извършват съобразно наложените засилени противоепидемични мерки…

Поръчай тук.

Щастливеца

Истински щастливци сме, че дори във времена, в които прегръдките са виртуални, ние получаваме от любимия си ресторант прясна и свежа храна, приготвена в сигурна среда, така както е било винаги.

И дневните, и семейните им менюта (облизахме си пръстите с печеното пиле!) са съобразени с различните вкусове, а има и отстъпки.

На разположение е и онлайн магазинът им, от който можеш да си купуваш храни, приготвени максимално стерилно с вакуум при ниска температура (технологията sous vide)!

Поръчай тук.

Hamachi NI

Първият японски рибен ресторант в София, който се подписва на небцето ни с най-доброто от съвременната японска кухня, отново е първи на вратата ни…

Разнообразното меню ни предлага кулинарни шедьоври като свежа салата, гьоза с фермерско телешко месо, пиканя от говеждо месо Wagyu от семейна ферма в Испания и шоколадови трюфели за финал. Има и различни постни предложения като Мидори & Тофу футомаки сет с авокадо, краставица, гъби шийтаке, пресен лук, маруля, тофу и моркови. Можем да ползваме платформата за парични преводи Revolut, за да плащаме напълно безконтактно доставките на храна и вино от ресторанта.

Поръчай тук.

Ribs Brothers

Братята, които караха сърцето на София да се пържи в собствен сос от небивал апетит, сега правят сочна диря директно до вратата на дома ни.

Можеш да се обадиш на горещия телефон между 11 и 21 ч.

Работят със стандартното си меню, от което безпрецедентен бестселър е порцията за двама: дърпано свинско, ребра, наденички, бекон, пържени картофи, царевички, сосове… Ако пък си сингъл, опитай опушените свински ребра The Brotherhood, глазирани с ананасов барбекю сос. Разбира се, къде без студена биричка от разнообразното им меню с напитки! Можеш да вземеш поръчката си и на място.

Поръчай тук.

Ако тези четири не ти стигат, тук можеш да откриеш още много предложения 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *