Stars Crew: Лилия Берберян

Момичето, за което тортата на успеха е риск

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Те са изкусни еквилибристи – балансират с успеха и личния си живот и са готови да споделят с теб тайните на този баланс. Част са от голямото семейство на The Stars Group – продуктова компания, развиваща успешно трите вертикали на бизнеса си: покер, казино и спортни залагания. Какво е чувството да имаш баланс между кариерата и личния живот и как The Stars Group възпитава в хората си амбиция за нови и нови постижения – звездите на този брой ще споделят открито, без да блъфират. Повличат и крак, така че може би ти си тех­ният бъдещ колега в The Stars Group!

Кариерният ѝ път в компанията започва през 2018 и минава през 3 стъпки, преди да я отведе до екипа, занимаващ се с разглеждане и контрол на рискови парични транзакции. Как музикалната педагогика, тамбурината и сладкарските курсове стават част от житейските инструменти на Лилия, разбери от самата нея!

Кои са трите основни урока, които научи по пътя към кариерата досега?

Не знаеш на какво си способен, докато не опиташ.
Не се доверявай изцяло на това, което виждат очите ти, докато не си направиш сам проучването. Колегиал­ност и работа в екип са ключът към положителната и приятна работна атмосфера.

Откъде тръгна в The Stars Group и какви препятствия срещна по пътя?

Позицията, за която кандидатствах, не беше отворена, затова се наложи да мина тренинга за друг отдел преди основния тренинг за Платежен анализатор.

Разбрах, че няма случайни неща, защото допълнителният тренинг ми помогна да съм по-добра в работата си.

Какво е общото между музиката и контрола на рискови парични транзакции?

Търпението и спокойствието е силата на един педагог. Това винаги ми помага и в живота, и в работата. Никога не съм обичала математиката, но обожавах музикалния анализ, което е „висша математика в музиката“. Именно с това ме привлякоха транзакциите. 

Какво ти харесва в тамбурата и народните танци?

Това е българското съкровище, което за съжаление много малко българи осъзнават!

Има ли риск в експериментирането с рецепти за торти?

Единственият риск е да объркаш солта със захарта!

Но аз обичам да експериментирам. Най-оригиналната торта, която съм правила, е спаначената. Докато я сервирам, обръщам темата към „нелюбимите зеленчуци“ и научавам, че спанакът е такъв за доста хора. После се наслаждавам на суперлативите на онези, които не знаят, че опитват спаначен десерт. Ето това наричам риск, който си струва! 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *