5 сутрешни ритуала за велико начало на деня

Започни деня си като редактор на GoGuide!

0 коментара Сподели:

Всяка редакция има свой дневен ред – ритуали за презареждане, които ни носят енергия за целия ден. Маршрутът на градския бохем в нас минава през различни точки, но е неизменно съпътстван от стремежа към добрия вкус, споделената топлина и каймака на удоволствието.

Go Guide вдига завесата и те прави свидетел на любимите си сутрешни занимания…

Йога в Santosha

Перфектният повод да започнем деня си с баланс са йога класовете в един от любимите ни градски ашрами. Осъзнатост и спокойствие в движение! Наизуст знаем мантрите за добро начало на всяка работна седмица – Асана, Ахимса или Апариграха, която ни учи на непривързаност към притежание на материални неща (като изключим тези за небцето!).

Закуска във Фабрика Дъга

Ето ни и в едно от любимите места за кафе, срещи с приятели и мързелив брънч с топли мекички! Фабричките за сладки мечти няма как да не захаросат и най-големите киселяци сред нас рано сутрин…

Разходка из Еврейския квартал

Щастливи сме, когато пътят ни сутрин минава през пълнокръвното арт сърце на столицата, което тупти в ритъма на собствения ни пулс. Разходката покрай кокетните магазинчета и кафенета ни вдъхновява!

Кафе наслада

Поантата на сутрешния ритуал? Чаша кафе, приготвена от любимата кафе машина PICCOLO XS, която съчетава минималистичен дизайн с максимум избор от напитки. Piccolo XS е компактна, но стилна и бързо стана любимият ни колега в редакцията. Всяка капсула носи различно усещане на небцето ни, а ние избираме между дръзко Ristretto, интензивно Espresso, ароматно Lungo или Grande с плътно тяло до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato!

Виж повече: Топ 3 кафенета в София

Стаята на тайните

Следвайки ароматната диря на сутрешното си кафе, от гравитационния център на NESCAFÉ® Dolce Gusto неизбежно се озоваваме в стаята на тайната – там, където се раждат мастър плановете на Go Guide и където плетем всички любовни интриги с града.

Докато всеки отпива от личните си предпочитания в димяща чаша, вдъхновението не ни напуска….

А тук те разхождаме из квартал Лозенец.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *