Неастрологичен хороскоп: 17-23 февруари

Чака ни седмица богата на идеи... или пък на идиоти

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Щом е краят на февруари, лятото и лазерната епилация са с една идея по-близо.

Седмицата обещава да е богата на идеи, а в някои отделни случаи и на идиоти!

Овен

Най-добрата идея, която може да ви дойде тази седмица, е да си платите сметките, както и да покриете някои и други битови нужди, преди през март да ви хрумне да се събудите от зимен сън и да трябва да избирате между нови кецове и топла вода. 

Виж повече: Топ 3 места за паста в София

Телец

Толкова идеи има в главата ви и лошото е, че всичките са или калорични, или вредни за здравето заради периода на разпад на пластмасата и полиолите. Не слушайте гласовете в главата си, ами вземете мерки срещу тях.

Близнаци

Идеята да се наспите и да оставите най-доброто за друг път е доста разумно решение, от което ще извлечете полза съвсем скоро или ако не, то поне в едно далечно и по-светло бъдеще!

Рак

Вие сте малко като Скорпионите. Вашите идеи не бива да бъдат изцяло привеждани в експлоатация, защото след това водят до неправилна експлоатация на невинни хорица. По-леко го карайте с идеите и слушайте Овните !

Лъв

Идеята ви да сте господари на всичко не е толкова лоша в основата си, но реализацията й обещава да донесе проблеми и негативни реакции от хора, които са против тоталитарните режими. Дреме ви!

Тъкмо повод да се метнете до Куба и да видите как я карат там. 

Дева

Вие също сте по идеите, които водят до излишна експлоатация на невинни хора. Хигиената и подредбата трябва да са индивидуална отговорност, а не ваш прерогатив. Вижте там завъртете се около някой Рак и може колективно да ви хрумне нещо умно.

Везни

Рано или късно и на вас ви избиват балансите и не е зле да послушате вътрешните си гласове. Идеята за отпуска не е толкова лоша, ски сезонът още е открит, а бира може да се пие целогодишно така или иначе. Ситуация победа-победа, както казват братята англичанци. 

Скорпион

Вашите идеи са такива, че след тях или трябва основно почистване на дивана и килима, или някой плаче със скъп спомен за вас в разбитото си на парчета сърце. Не правете така! Стойте си тихо и кротко вкъщи и гледайте оня испанския сериал със съседите. 

Стрелец

Вие сте уникални, честни, искрени, красиви, умни, невероятни. А сега вече сериозно.

Ако искате да сте успешни през тази седмица, не вярвайте на всичко, което ви казват хората. Идеята ми е, че успехът се състои в правилните действия в правилния момент, а не толкова в това, което ви говорят другите.

Козирог

Във вашето съзнание има поравно идеи за светлото бъдеще и погубени национални идеали. Изберете си едното и го преследвайте до смърт през тази седмица!

Виж повече: 20 от най-забавните мемета за коронавируса

Водолей

Вашите идеи много ми харесват. Винаги давате нещо интересно на всеки разговор. Време е да започнете да взимате от контактите си с хората, а не само да давате.

Риби

Вие сте страшна съсипия тази зима. Вместо вие да давате идеи, аз ще ви дам една – да ходите някъде да си го… Исках да кажа да се забавлявате. Нека всичките ви идеи да са в положителна насока, все пак навлизаме в периода от годината, в който най-голям брой рожденици ще са зодия Риби. Никой ли друг не смята за странно, че в този период от годината никоя друга зодия няма рожден ден освен Рибите?! 

Ако търсите нещо повече от живота, ще трябва да ви разочаровам, той е доста прост.

Раждаш се, евентуално създаваш семейство, изплащаш цял живот апартамент и ако няма нещо извънредно, по някое време умираш. #KeepYourselfPositive

Св. Валентин отмина, но виж как да го празнуваш всеки ден с ето това вино

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *