Виното, с което всеки ден ти е Св. Валентин

Любовна отвара ли? Не, по-добре се потопи в света на хедонизма по следния начин...

0 коментара Сподели:

Стрелите на Амур търсят целта си из града. Ако ти си от щастливците, които са улучени от бога на любовта много преди Св. Валентин, то сега ти остава само едно – да подариш щастие на човека до себе си. Ние не отричаме празника, напротив. Вярваме, че е чудесно да има ден, в който на 100% да изразяваме чувствата си към половинката си.

Но знаем, че любовта трябва да се доказва всеки ден. Затова ти даваме още един повод да я полееш подобаващо с партньора си. 

Трудно ще достигнем до амброзията, още повече до любовния еликсир. Вселената обаче е така добра да ни даде една от най-обичаните напитки на любовта – виното. Не всяко вино обаче носи всепоглъщаща обич в себе си, нито пък всяко е абсолютен синоним на думата "романтика". Затова, подтикнати от любовта, която видимо е във въздуха, ние се впуснахме в издирването на перфектната чаша от запазената марка на Дионис. И смело заявяваме, че открихме виното, с което не само един, а всички останали дни ще се превърнат в Св. Валентин. 

Виж повече: Неастрологичен любовен хороскоп

Мерло, Совиньон блан или Розе предпочиташ? Всъщност тук това няма никакво значение, защото RUE Romance от Domaine Boyar идва за теб и в трите варианта на вечната класика – виното. С тази серия те ти дават един наистина страхотен повод да кажеш "обичам те" на човека до себе си. Най-хубавата част? Сега е моментът да си спечелиш любов в бутилка. 

В месеца на любовта и виното от Domaine Boyar ще зарадват както вас, така и вашите половинки с подарък от серията си RUE Romance.

Всеки, който качи свой съкровен винен момент във фейсбук страницата им или в инстаграм с #domaineboyar, ще участва в томбола за 6 бутилки, и то с възможност за персонализиран етикет. Периодът на играта е от 1 до 28 февруари, а на 29 ще разбереш дали точно ти ще получиш любов не само за един ден, а за цялата година. Казваме ти едно голямо "наздраве" за истинската любов, а ти побързай да си спечелиш чаша от нея за 365 дни напред. 

А ти виж къде в столицата те очакват стрелите на Купидон…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *