В София през уикенда: 31 януари – 02 февруари

Отключваме тайните на уикенда

0 коментара Сподели:

Пролетен уикенд в началото на февруари – забавляваме се както дойде, но винаги по най-добрия начин. Петъчно започваме с гранде техно саунд, чиито танцувални вибрации ще прехвърлим и в съботата. В неделя пък любимият софийски петел има рожден ден.

Ключа към локациите ще намериш тук.

 

Очаквано с голямо нетърпение – гранде техно събитието, YALTA CLUB ни кани на една специална нощ, която ще се проведе на територията на Националния дворец на културата! Този петък ще се състои SOLAR 2020, който ще посрещне големите имена в техно музиката – Marco Carola, Paco Osuna, редом до тях се нарежда и любимият Liubo Ursiny. Подготвили сме се за танци и перфектен саунд.

Виж повече: 5 неочаквани таланта на Ицо Хазарта

 

Лежерен съботен следобед, преливащ в ранна вечер с музика за душата, идваща от дивана изпод вещите ръце на домакинския DJ dtk и Marcon. Така ще изглежда четвъртото издание на крайно небрежните музикални случвания сред уюта на SOHO – SoSESSIONS. Soul, funk, new jazz, hip hоp, trip hop покрай афинитета към тези fine tunes на Marcon. Формата на събитието е музиката да бъде пускана от DJ-и, поседнали на диван за още повече уют. А ти буквално може да се настаниш до тях, защото нещата в зелената къща се случват като у дома.

VALDY
Събота, 23 часа, Tell Me

Любимият ни редакционен директор (добре, де, той е единственият ни редакционен директор…) влиза в другото си амплоа в събота в Tell Me. За нас и всички, които го познават, това значи само едно – в събота много ще се танцува. Впускаме се в нощна София с весела стъпка, а ако искаш да ни последваш – вече знаеш къде ще бъдем тази вечер и кой дижей ще озвучава града. 

 

Съботааа, съботааа вечер… и забележителен 1 февруари, Skill гостува в любимия Switch с лачена селекция от българската забравена музика, която ще ни отприщи на Swing, disco, funk, cha cha, rock n' roll, bossa nova и още ритъм от българската Балкантон сцена. Ела и ти да изтанцуваме събота вечер.

 

Магазин Vintage Stereo с радост те кани на първия за 2020 г. базар за грамофонни плочи, който ще се състои този неделен следобед. Ще стартираме в начален час 11:00, а мястото, както винаги е безистенът срещу Съдебната палата. Очакват ни с нови сили и нови заглавия във дългоочаквания wish list за новата година.

Виж повече: Номинираните филми за "Оскар", които да гледаш в София

 

Тази неделя вечер си запазваме за рождения ден на нашия най-добър коктейлен приятел – Петелът става на 3! Прекрасен повод и за разбиване на лед, и за наздравици. Специално за празненството пристигат неговите приятели от Украйна, на които се дължи специалния брандиран леден къс в чашите ни – Parovoz Ice. Петелът неслучайно ти каза, че ледът в коктейлите, които прави, не е като обикновения. Той е създаден не да съхранява спанака свеж във фризера, а за нуждите на питието – от бармани за бармани. Ще се видим там.

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *