Събития за след работа: 06 – 10 януари

Къде да си в делничните вечери

0 коментара Сподели:

Макар и обратно в работен режим, няма да те оставим да скучаеш. Тази седмица те открадваме в часовете след работа, за да ти направим разходка из най-интересните градски места. Ще се забавляваме с гръмка музика, изкуство и още пикантни изненади.

В края на седмицата пък сме подготвили и нещо за любителите на зимната планина.

 

Този вторник бразобразната команда се завръща гръмко в бар "Синтезис" – Brazz_ViliDJ. Ще рестартираме сезона с много шум, а вече всеки вторник в бар "Синтезис" ще можеш да слушаш най-големите хулигани по нашите географски ширини. Ако си бил, значи знаеш – много сме, шумни сме и ще бразобразничим на воля с 3 тромпета, 3 сакса, 2 тромбона, 1 туба, 1 бас и 2 сета барабани… Вярваме, че това е повече от достатъчно, чакаме те в "Синтезис".

 

"… И след като си почина, на осмия ден създаде виртуалното удоволствие." За нашия приятел Тео Чепилов говорим, който цяла седмица мисли, гледа, лъска (да се чете – шлифова си знанията), за да подбере най-добрите въпроси в любимата тема. Порно куиз is back baby doll, now go down on all four – тази сряда.

 

Запазваме си четвъртък вечер за практични съвети от планински лекари, защото, ако има едно нещо, което трябва да знаем за планината, то това е как да се погрижим за себе си и за другите. Лекцията ще бъде за първа долекарска помощ в зимната планина и ще се срещнем с лекарите – планински спасители, Севдалина Михайлова и Калоян от Планинска спасителна служба – отряд София, с които ще обсъдим реални примери на планински инциденти от тяхната практика.

 
 

“Живот на килограм” и Вера Гоцева – Ломовера ни канят на една изложба със загриженост и любов към човешкия живот. Въпросът, дали хранителните разстройства са дом или затвор, чука на вратата на някого точно сега. Всъщност блъска по вратата. Чуват се гласове – “тъпча се”, “крия се”, “мразя се”. Всъщност викове. Точно сега някой тръгва към вратата, за да отвори. Или вече я е отворил. Те влизат в животите на много от нас, в други отдавна са влезли. Някои животи вече са отнети. Изложбата “100 грама нежност” ще ни изправи очи в очи със съкровеното у човека. 

А ти виж какво ти вещаят звездите през 2020 година

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *