5 свежи комедии с Дженифър Анистън

В името на доброто настроение

0 коментара Сподели:

Дженифър Анистън е всеобща любимка. 53-годишната актриса започва звездната си кариера с култовия сериал „Приятели“. След това кариерата ѝ продължава с множество роли – както комедийни, така и драматични. Таланта си вероятно наследява от баща си – гръцкия актьор Янис Анастасакис (Джон Анистън). Той е известен с ролята си в сапунения сериал „Дните на нашия живот“. Определено сме фенове на бившата съпруга на Брат Пит и ти подбрахме 5 от любимите ѝ комедийни роли. Те са перфектно допълнение към свежото настроение, което ни завладява.

Филми и телевизионни предавания с Дженифър Анистън:

Приятели, 1994-2003 г.

Няма как да не започнем с ролята на Дженифър Анистън в любимия сериал на всички деведесетарки. Превъплъщението в Рейчъл Грийн носи на актрисата престижни награди като „Еми“, „Златен глобус“ и „Наградата на гилдията на актьорите“. Героинята ѝ както и останалите от тайфата 10 сезона

те карат искрено да се смееш, преживявайки с тях всичките им перипетии.

Не е нужно да напомняме за сюжета, защото просто всички знаем епизодите наизуст.

Бродуейска терапия, 2014 г.

Тази комедия ще те развесели със сигурност. Пътищата на героите така се оплитат, че ситуациите, в които попадат, те карат да се смееш с глас.

Историята е разказ на една проститутка и пътя ѝ към актьорската професия.

Арнолд Албъртсън (Оуен Уилсън) е успешен театрален и филмов режисьор, готвещ се да постави нова пиеса на Бродуей. Той ѝ предлага 30 хиляди долара, за да промени живота си. Случайно не след дълго проститутката Изи се явява на кастинг за пиесата на Арнолд и го печели просто защото се справя блестящо. И оттук започват комичните ситуации. Всички мъже във филма за привлечени от Изи. Единият от тях е гаджето на психоложката на Изи – Джейн (Дженифър Анистън). Джейн сама по себе си буди смях. Тя е безпардонна и нервна. А когато всички тайни взаимоотношения между героите излязат наяве, започва големият смях.

Марли и аз 2008 г.

Още един филм, който събира на екрана Дженифър Анистън и Оуен Уилсън. Този път те са семейство и в рамките на лентата са поставени пред ред предизвикателства. А в основата им е едно разтапящо сърцата същество – Марли. Младото семейство Гроган решава да си вземе домашен любимец – малък лабрадор на име Марли, за да внесе допълнително разнообразие в живота си.

Кучето се превръща в много повече от домашен любимец за двамата и те успяват да научат важни житейски уроци

именно от непослушния и невротичен Марли. Цялата какофония, която преживява семейството, е сигурно обещание за весело преживяване пред екрана.

Раздялата, 2006 г.

Този филм е комично представяне на често срещана житейска ситуация – раздялата между двама души и неприязънта, която я съпровожда. В този филм, вместо да бършеш нос и сълзи, се смееш от сърце.След като нито Брук (Дженифър Анистън), нито Гари (Винс Вон) искат да се изнесат от апартамента, който обитават заедно,

единственото решение е да продължат да живеят в него като враждебно настроени един към друг съквартиранти,

докато един от двамата не отстъпи и не си тръгне. След множество спорове за разположението на маса за билярд в дневната, мръсни дрехи, натъпкани в кухненските шкафове, и слушане на музика посред нощ, Брук постепенно осъзнава, че с Гари воюват не толкова за апартамента си, колкото един за друг.

Семейство Милър, 2013 г.

С този филм поздравяваме всички любители на марихуаната. Дейвид Кларк (Съдейкис) е дребен пласьор на марихуана, който, след като е ограбен от местни тийнейджъри, „увисва“ на доставчика си с пари и стока.

Ако иска да запази здравето и живота си, Дейвид ще трябва да му направи малка услуга, като прекара пратка от Мексико.

За да върви всичко по мед и масло, той скроява съвсем прост план. Една съпруга наужким, две фалшиви деца, огромен, лъскав кемпер и ето – „семейство Милър“ е готово. Те са се запътили на юг от границата за уикенда на четвърти юли – ваканция, която със сигурност ще завърши с фойерверки. Тук Дженифър Анистън е съпругата и прави чудна роля. Всички сме се смели с този филм. Ако сме на твое място, пускаме си го пак.

Ето ги нашите 5 любими комедии с Дженифър Анистън. Сигурни сме, че и на теб ще се харесат. Не му мисли много и си пускай някоя. Приятно гледане!

Виж и пет култови филма с Робин Уилямс, които ще те разплачат и разсмеят едновременно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *