9 любими неща от 2019: Мила Роберт

Говорим си с любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Иван Христов

Какво изниква в ума ти при мисълта за 2019 година? Любима песен, нов сезон на сериал или първите подкасти, които успя да чуеш? Може би ремонтите в центъра или осъщественото пътешествие, за което мечтаеш от години? Всеки крие своя образ за изминалите 365 дни и в този ред на мисли решихме да ги обобщим за няколко личности, които според нас са белязали отминаващата година.В следващите редове ни разкриват любимите си, най-обикновени за всеки от тях неща, но за нас безкрайно любопитни и отразяващи най-готиното и интересното от годината.

Има едно момиче в града, което нямаме против да ни пее и да ни води по квартални кръчми.

Тази година Мила Роберт успя да увековечи ремонтните дейности из централните улички на града и даде свеж въздух в изкуството, което се случва тук и сега.

Също така обиколи с музикални участия някои от любимите ни клубни сцени и не само места, а съвсем скоро я очакваме и на Нова година в Ню Йорк. Поинтересувахме се кое и кой успя да накара нейната душа да трепне и да се вълнува през изминалите 12 месеца. 

Песен

Tyler, the creator – EARFQUAKE 

И целият албум IGOR. Често албуми ме спасяват, тази година е определено този. Въпреки че излязоха и други чудни албуми тази година, като LSD – Sia, Diplo & Labirinth, Norman Fucking Rockwell – Lana Del Rey, When we all fall asleep where do we go – Billie Eilish, „Звяра“ – Жлъч… 

Филм

Pierrot le fou! Отдавна знаех, че трябва да го гледам. Толкова ми хареса, че веднага го пуснах пак. Описвам чувството на влюбеност с този филм.

Книга

Тази година хич ме нямаше в четеното. Почвам и не довършвам, което е много не в мой стил. Но сега чета „Аутопсия на една любов“ на Виктор Пасков и е много моя.

Човек

Не знам… от моите хора Жоро Пеев – Jawpains, викаме му „любимия човек“, щото прави добри смешки и е много точен. Глобално… Мисля, че Били Айлиш е много голяма работа и прави път на много изпълнители, на които не им се прави регетон. Гледам й всички интервюта от началото на годината – толкова е честна, радостна съм, че е на земята.

Виж повече: Мила Роберт: Умната блондинка

Събитие

Най-големите събития за мен на този етап са участията. Толкова много неща се случиха… Зала 1 НДК Cinelibli – открихме фестивала, 2 лайфа в Ехе, 1 Маймунарник с Белослава, Рут и Миленита, Mixtape, Петък, Прайд, Shake That Хълм и какво ли още не, но мисля, че най-вълнуващото предстои тази нова година във ваш тукашен Ню Йорк 

Място

Един бял ван, в който живяхме 3 дни на снимките на Tired of drinking и нямахме точно и постоянно местоположение. 

Придобивка

Слушалките ми Marshall. Сякаш за първи път в тоя живот чух бас. 

Хоби / нова мания

Да карам колело всекидневно, покрай това, че подкарах кола. Чудно е да се возиш. Свободия.

Виж как да носиш спортни брандове със стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *