Не губи парите си на Нова година – плащай лесно с фестивална карта

Плащане и предварително зареждане на фестивални карти за Нова година в Ню Йорк

0 коментара Сподели:

Ако още не си разбрал, тази Нова година ще бъде белязана от първото priceless surprise парти в Ню Йорк, София. Не това не е печатна грешка – Go guide, заедно с Boyana Events, те канят на новогодишно приключение отвъд океана. Още в 20 ч. отваряме вратите на Киноцентъра, за да се изгубим из нюйоркските сгради, клубове и барове. За да не изгубиш и парите си, заедно с ума и думите, цялото парти ще бъде безкешово. Как можеш да се разплащаш за благинки в Киноцентъра, чети по-надолу.

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group, или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. Не забравяй да увековечиш преживяването като си направиш снимка в специалния корнер  на Fashion Days, която после можеш да си вземеш на хартия или в корнера на Takeaway.comкоито подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи.

Предварително зареждане на фестивални карти

За да облекчим максимално безкешовото плащане по време на събитието и за да си сигурен, че ще можеш да се възползваш от баровете още с влизането си в Киноцентъра, заедно с партньорите ни от Easypay осигуряваме предварително заредени фестивални карти, които можеш да вземеш още сега от някоя от локациите, описани най-долу.

Всяка карта е заредена със сумата от 50 лв., като самата физическа карта е безплатна, тоест за да я получиш е нужно само да заплатиш сумата от 50 лв.

Предварителната продажба на картите със заредена фестивална валута вече е в действие и ще продължи до 30-и декември, така че не губи време да вземеш своята.

Освен, че веднага след влизането си на партито ще можеш да се отправиш към бара или камиончето за храна, ще избегнеш чакане на касите, които ще бъдат в самата парти локация. Освен това можеш да го направиш, докато обикаляш магазините за подаръци, така че да не губиш излишно време в предпразничната треска.

Зареждане на фестивална карта на място по време на събитието

На място пък ще можеш да дозаредиш фестивалната си карта, тъй като плащания в брой по време на събитието няма да се приемат. 6 различни локации с 14 каси на терен ще работят, за да можеш да зареждаш фестивална валута. Каква сума да заредиш във фестивалната си карта решаваш сам, а

зареждането може да стане както срещу предаване на пари в брой, така и директно с твоя Mastercard.

Всеки, който притежава Mastercard, пък ще има достъп до lounge зона до сцената, където да се почерпи с шотове. В зоната ще се предлага и кетъринг, а всеки притежател на фестивална карта може да се възползва от няколко каси за зареждане на безконтактна карта. 

Разплащане по време на събитието

Както споменахме – Нова година в Ню Йорк е безкешово събитие. Освен на баровете (разбра ли вече, че има уиски бар, зареден с помощта на приятелите ни от Jim Beam, шот бар със специалното съдействие на Aftershock, коктейл бар, вино бар, в който ще можеш да опиташ страхотните вина на Via Vinera, бира бар от Britos, Champagne Room с много от бълбукащото както за любители, така и за ценители и още много открити барове, заредени освен с алкохолни и с безaлкохолни напитки от Pepsi), безкешовото плащане важи и за фууд камиончетата, от които ще можеш да се подкрепиш с вкусни хапванки за енергия. Няма да бъдат връщани пари в брой, затова разходите по фестивалната си карта ще можеш да следиш онлайн (ще обявим къде и как малко по-късно в събитието) като

това е най-сигурният начин да плащаш точно за това, което консумираш, без да изтърсиш парите си някъде по трасето.

Теглене на сума, останала неизразходвана по време на събитието

Не се притеснявай, че ако заредиш по-голяма сума, ще изгубиш пари, ако сумата не бъде похарчена по време на събитието.

След 12:00 ч. на 7-и януари можеш да изтеглиш непохарчената сума във фестивалната си карта от всеки банкомат или всяка каса на Easypay до 31-ви януари.

Локации, от които можеш да вземеш предварително заредена фестивална карта

Централен офис на EasyPay – София, ул. "Иван Вазов: 16

Офисите на Easypay във всички посочени търговски обекти:

Всички магазини „Фантастико“ в София;
Mall of Sofia, бул. „Александър Стамболийски“ 101
Мега Мол, бул. „Царица Йоанна“ 15
The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115
Сердика Център, бул. „Ситняково“ 48
Sofia Ring Mal., бул. „Околовръстен път“ 214
Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100
Park Center Sofia, бул. „Арсеналски“ 2

Събитието се осъществява и с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди.

Пълните адреси на локациите можете да намерите тук. 

А какво ще има за хапване и пийване виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *