КРИСТАЛ пуснаха „Епизод Две“ на новата градска гъзария

Брандът за класна градска мода пуска нова серия модели, а лицето на колекцията няма нужда от представяне

0 коментара Сподели:

Радослав Делийчев

Брандът за супер cool модни градски предложения КРИСТАЛ, зад който стоят нашите любими приятели Мартен Роберто и фенът на екстремните спортове и снийкърхед Никола Владимиров, ни изненадва повече от приятно точно преди празниците. Момчетата са ни подготвили чисто нова колекция, която отново попада право в целта, защото ни я представя не кой да е, а титаничният Владо Пенев.

Безспорен маестро на театралната сцена и пред камерата, този път Владимир Пенев ни разкрива и статута си на градска легенда, като от бранда ни напомнят, че той припокрива 100% концепцията им с неговото куул излъчване и рафинираност.

Виж повече: Да бъдеш модна икона: кога, ако не сега?

И ако с встъпването им на модната сцена тяхно лице беше иконичната Лили Иванова, то в новата им колекция с име „Епизод Две“ можем да видим Владо, облечен със 7 чисто нови попълнения, които олицетворяват традицията на КРИСТАЛ – овърсайз, принтове, лога, изрязани ръкави и внимание в детайла. Предложенията отново са изцяло монохромни, а доста приятната новина е, че овърсайз хуудито от първата колекция прави емблематично завръщане – този път с принт, включващ координатите на легендарната градинка „Кристал“. Колекцията е допълнена от черни тишърти, блуза с изрязани ръкави, вдъхновена от гръндж естетиката, раиран танк топ, черен дизайнерски комбат панталон от вата, както и черна шапка с логото на компанията.

Премиерата на цялата тази красота беше на 12 декември във FlipFlop Bar, София, а ако случайно си пропуснал това голямо весело, може да се сдобиеш с всички артикули от колекцията в магазини Foot Court от 16.12.2019. Ако имаш нужда от още вдъхновение и подробности, може да последваш КРИСТАЛ тук,

а ние нямаме търпение да зарадваме някого, който заслужава, за празниците със специален подарък от новите им предложения.

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *