Яли, пили и се веселили: фууд тръковете и баровете на „Нова година в Ню Йорк“

Представяш ли си фестивал без храна и готини напитки? Ние също не си!

0 коментара Сподели:

Представяш ли си фестивал без храна и готини напитки? Ние също не си!

Ето защо новогодишното ни парти в Киноцентър Бояна освен с музика и готини хора, които щъкат наоколо, ще те зарадва и с вкусни хапванки и пийванки. И при храната и напитките спазваме фестивалния принцип и те оставяме да консумираш отговорно и без мярка колкото и каквото поискаш.

Партньорите ни в кулинарното оформление на събитието ще се погрижат и по този параграф да се потопиш максимално в нюйоркската атмосфера с вкусна стрийт фууд храна и атмосфера. А Take Away – любимата ни платформа за доставка на храна, ще бъде на място, за да се почерпиш с храна за душата и ще подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи.

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group, или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. 

Виж повече: Какво трябва да знаеш за "Нова година в Ню Йорк"

Любимите ни foot truck-ове паркират вкусните си предложения из цялото пространство. Сигурни сме, че ще откриеш нещо по вкуса си, защото отдавна познаваме менютата на Boom!Burgers, Манджа ван, Симбиоза, Храноми, BBQ Brothers и Street chefs и сред тях имаме много любими предложения. Точно както в Ню Йорк и по време на събитието вкусните изкушения ще надничат зад всеки ъгъл и ще бъдат там, за да откриваш нови вкусове сред уж познатите стрийт. Към всички тези приятели се присъединяват и Livity – енергийните барчета, с които първо никога не си гладен и второ – чувстваш се добре, че си хапнал нещо здравословно. Освен това са идеален начин да замениш десерта, когато ти се хапва нещо сладко. 

Баровете! Да си дойдем на думата!

Супер много се вълнуваме (да, точно с тези думи), защото на разположение на всички по време на събитието ще има цели 17 бара – повече, отколкото има по столичната "Раковска" (добре, не знаем последното дали е напълно вярно, но 17 пак си е достатъчно голямо число).

Точно до голямата сцена (повече за музикантите чети тук) ще бъде разположен любимият ни Champagne room. Вътре ще се лее от пенливата течност, като ще има разнообразие и за любители, и за ценители. Шампанското по време на събитието ще идва в малки бутилчици и ще можеш да се снабдяваш с него от всеки външен бар, а в Champagne room-a ще има избрани брандове. 

Виж повече: Нова година в Ню Йорк и музикантите, които ще раздвижат партито

На двата ъгъла срещу стаята с шампанското пък ще разположим уиски и вино бар с подкрепата на Селекта: вино бар, в който ще можеш да опиташ страхотните вина на Via Vinera със специалното участие на Jim Beam и Maker’s Mark. Освен това по уличките на Ню Йорк ни очакват още шот бар, коктейл бар и бира бар, така че не се съмняваме, че ще откриеш питиетата, които най-много обичаш. За безалкохолните напитки пък ще се грижат Pepsi – не се притеснявай, че ще останеш жаден. От OMV пък ще се погрижат да има кафе корнер за всички, които имат нужда от малко освежаване.

Всеки, който притежава Mastercard, пък ще има достъп до lounge зона до сцената, където да се почерпи с шотове. В зоната ще се предлага и кетъринг, а всеки притежател на карта може да се възползва от бърз вход и няколко бързи каси за зареждане на безконтактна карта.

Събитието се осъществява и с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди.

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *