В София през уикенда: 14 – 15 декември

Какво се случва на крачка от теб

0 коментара Сподели:

Този уикенд почитаме добрия вкус във всяко едно отношение – кулинарно, музикално, културно, че ако искаш – и социално. В крак с времето се учим на всичко ново, което ни помага да съхраним максимално качествено ресурсите ни за всеки ден. А освен отговорни сме и със страшно желание за забавление и красота – намираме ги на пет места в идните 72 часа.

Къде – чети тук.

SoEXHIBITION | НЕВИДИМИ ГЕРОИ
До 15-и януари, SOHO

 
Извън бледите цветове на зимата, в Soho една паралелна вселена се разгръща, за да ни потопи в магията си. Изложбата „неВидими герои“ на Ива Сашева създава един цял свят, омагьосващ с цветовете и формите си. В него ексцентрични нестандартни обитатели, често извън светлината на прожекторите, ни се разкриват и някак си неусетно приобщават към въжделенията и разочарованията си. Изложбата може да се разгледа до 15-и януари, но те съветваме да прекрачиш прага на Зелената къща още този уикенд, за да нахраниш душата си с малко магия преди празниците
 
 

Започваме уикенда, минавайки през Фотосинтезис. Там те очакват от малки принтове за подарък до големи принтове за стена, красиви картички, много нови и любими стари неща от селекцията им. Прекрасна идея, ако търсиш готин подарък или разнообразие за собствения си дом. Замесените автори са много – Александър Станишев, Михаил Новаков, Златимир Араклиев, Любов Череш, Любомир Игнатов и други.

 

Кой каза, че партита се случват само в малките часове на нощта? Ако си бил на Worst Behaviour, знаеш, че това не е така. Точно на това място, в SOHO Sofia, преди 6 месеца приветствахме Beefeater Pink в България с едно много розово и алтернативно дневно парти. Този декември се завръщат, в духа на розовата Коледа, за да ни покажат за пореден път, че доброто парти не принадлежи само на нощта. PARTYNEXTDAY ще започне след 16ч. в събота и ще продължи до 22 ч. На бара ни чакат много розови коктейли с любимия ни джин, както и други напитки от гамата на Pernod Ricard

 

Дойде време за подобаващ гранд финал на DON’T WASTE, TASTE. Тази събота сме поканени да отпразнуваме заедно края на първото фестивално издание. На познатата локация ще те чакат Георги Димитров Erase и Жельо Димитров Arsek, които ще преобразят фасадата, и също любимият ни Peter Dimitrov (човекът A to JazZ Festival) кани целия бенд SoulBmoll "to get that dance floor game going strong". Директно от Ибиса пристига бащата на груув ситуациите DJ TOOFINE (Too Fine Productions), защото щипка Ибиса не би навредила никому. Heineken ще се погрижат бирата да е студена, а кътовете с инсталации, подготвени от Next-DC, ще са паметни и още много и много. Посети, опитай и бъди част от промяната!

 

Внимание! Внимание! Социалистическо-естрадно забавление в събота вечер ни отнася на територията на КЕВА. Ако и ти се чудиш какво точно е това, ела да споделим вечерта заедно. Дрескодът, разбира се, е СОЦ, Естрада, което обещава да се развихрим и забавата да бъде истински добре визуализирана. Първото издание на „Ален мак“ те чака тази събота, ще се видим там на някое от барчетата на любимото място.

 

Запази си неделя следобед за уютната работилница на Good Taste & No Waste. Заедно ще се потопим максимално в идеята да живеем без отпадък, като се научим да правим домашни, екологични и чисти продукти, които да използваме в ежедневието си. Ще се научим още как да си приготвим домашен сапун, как да използваме и да си направим восъчни кърпи, вместо фолио, как да приготвим домашни, вкусни бонбони и полезни барчета и още много други. С по чаша греяно вино и още вкусотийки екипът на Old is New и още много приятели ще те очакват.

Тук ти показваме как да провалиш кариерата си тъкмо на коледното парти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *