Новите вечни класики от Adidas

Представяме ти модел, който е вечен и в сърцата ни, и по всички параграфи за наистина перфектен сникърс.

0 коментара Сподели:

Когато бяхме малки, да се носи Adidas беше равносилно на това да си легенда. Любимата марка е с нас през целия път на порастването и ни придружава красиво и чинно през всичките ни лудости, партита, спортове, пътувания, преживявания и добри моменти. Както споделя и любимият Boris Bare:Нося Adidas от малък, когато (признавам си) майка ми ми избираше обувки. И до днес особено харесвам моделите, базирани на класическия дизайн. Този съвършен ретро дизайн, изработен от здрави материали, който обаче носи уникален комфорт. Няма по-добра комбинация“.

И като говорим за перфектна комбинация – ние сме тотални фенове и с две ръце ти препоръчваме и неговия любимец Adidas Samba! Също като виното, с времето този модел става още по-добър. Кецовете създадени през 50-те, за да подобрят футбола на закрито, по-късно светкавично завладяват света.

Днес те са култов модел, задължителна част от колекцията на истинските фенове. Това е и един от най-продаваните модели на Adidas — над 35 милиона чифта.

Подходящи за далечни пътувания, всякакви терени, непредвидени дестинации и чудни преживявания, Adidas Samba са изработени от качествени материали, кожа и гума, напасват се към стъпалото ти, при това изключително бързо!

Както казва Boris Bare: „Защо ги обожавам? Никога, никога, никога не са ме подвеждали, а повярвайте ми, аз съм труден тест за всяка обувка. В тях се чувствам удобно. Почивам си, докато се движа. Точно каквото очаквам от спортна обувка“. Той ни приканва да им се насладим, а ние го правим, и то с максимален кеф. Освен лятно предложение за пълен комфорт Adidas Samba са пристрастяващ модел, предупреждаваме те!

Можеш да ги откриеш в любимия ни BUZZ, от днес са по магазините и тук.

А ако се чудиш как да оползотвориш тези красавци – виж разговора ни с Радослав Русев, който ни разказва що е то футбега.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *