10 от най-добрите попадения на Black Friday за всеки мъж

Може да си нямаме Ден на благодарността, но Black Friday от няколко години е събитие и в България

0 коментара Сподели:

Може да си нямаме Ден на благодарността, но Black Friday от няколко години е събитие и в България. Слава богу, тук все още не се стига до радикални случаи на полудели потребители както в САЩ. За сметка на това можем да се насладим на концепцията им за супер намаления близо месец преди Коледа.

Приятелите ни от answear.bg са решили да бъдат дори още по-щедри и не се ограничават в рамките на един ден, а чак до края на седмицата ще имаме възможност да пазаруваме с намаление от техния сайт. Подбрахме неща, които наистина си струва да имаш. Селекцията е разнообразна, за да можем да уважим вкусовите предпочитания на всички. Още повече – избрахме и за жени, и за мъже. Ако досега не си бил техен клиент, приготви се да станеш, защото освен грандиозни намаления те дават и 25 лв. отстъпка от първата ти поръчка.

Предложенията ни за мъжете може да видиш тук:

Wanderlust

Ако в бъкет листата ти за 2020 са включени повече приключения, то тази раница със сигурност ще бъде твоят вечен спътник. Къмпинг? Да. Пътуване на стоп? Да. Полети? Да. Списъкът е дори още по-дълъг.

Виж повече: Раници нова порода

Имаме време

Ако мъжете имат любим аксесоар, то това са часовниците. Нещо като обувките при жените. Бройката никога не е достатъчна, а какво по-сладко от луксозен часовник с отстъпка?

Точни за теб

В спектъра от мъжки дънки се започва с модели в стил рап видео от 2001-ва до супер скини, които както жените имат boyfriend дънки, бихме могли да наречем girlfriend. Златната среда обаче съществува и тя естесвено изглежа най-добре от всички

Изтънчен вкус

Всеки елегантен мъж трябва да има в гардероба си класическо палто. Добрата новина за тези, които предпочитат по-спортна визия, е, че то изглежда еднакво добре и в комбинация с кецове. Палтото е един вид MVP-то на връхните зимни дрехи.

Индивидуален подход

Дори и най-строгият офис дрескод не може да спре избора ти на чорапи. Те са едно независимо гласче, което заявява вкуса на носещия ги, без да нарушава естетиката. В някои случаи дори може това да е и акцентът на аутфита. А 5 чифта за 14,90 лв. е музика за ушите ни.

Народни хора

В сезона на туршиите, лютениците и изобщо всички гениални народни ястия те приветстваме да направиш трибют към тези блага с боксерки на чушлета. Създателят на чушкопека би бил горд с теб, както и ние.

Тънка жълта линия

За всички фенове на минималистичния стил имаме най-доброто зимно предложение. Финият геометричен детайл е продължение на твоя вкус, но все пак заявява своята индивидуалност със свежия си цвят.

Виж повече: Този секси, секси мъж: костюмари!

Опасен чар

Знаем, че доброто сако съвсем не е евтино. Също така знаем, че мъжете са неустоими в хубаво сако. А най-хубавото нещо, което знаем е, че това сако на Medicine струва 3 пъти по-малко на Black Friday.

Всичко на едно място

Един от казусите, разделил нацията на две, са мъжките чантички. Ако досега си искал да пробваш, но не си намерил нищо подходящо, не бой се – направихме го вместо теб. С тази чанта не рискуваш добрия вкус и все пак тя върши перфектно работата си. С отстъпка от повече от 50% е готова да влезе в твоя гардероб.

Аксесоари

Ако празничното комбо бяла риза-дънки ти е омръзнало, ние знаем какво да добавиш за разнообразие. Комплектът папийонка+тиранти влиза в сила, а и каквото и да си говорим, те са в пъти по лесни за слагане от вратовръзка.

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *