12 гъзарийки, които можеш да си вземеш на оферта от Черен петък

Ексклузивно представяне на най-горещите оферти, валидни само за 22 ноември, които не би искал да изпуснеш

0 коментара Сподели:

Наближава Денят с най-главно Д – 22 ноември, познат още като Black Friday 2019. По традиция мястото, където с две ръце можеш да грабиш от офертите е едно: eMAG. Най-големият електронен магазин не е просто магазин за електроника – там можеш буквално да си купиш всичко. При големите намаления скоростта на реакция е най-важното, затова по-долу сме подбрали селекция от неочаквани продукти. Не би предположил, че можеш да ги откриеш с намаление на Черния петък в eMag, но със сигурност ще ги пожелаеш. 

Ето и списъка със специални оферти в еMAG:

MALAGUTI RST 125

Единственото по-хубаво от мотор, е мотор на промоция. Този расов италиански жребец идва с двигател 125 куб.см и е чудесно решение за един модерен градски човек. Особено при разход на гориво под 3 на 100.

Виж повече: ШОКОЛАД И ВИНО: как Деси направи шоколадови бижута? 

ЗЛАТНО КЮЛЧЕ ОТ 100 ГРАМА

Електрониката може да е новото злато, но старото също не е за пренебрегване – това страхотно кюлче от 100 грама, произведено от Heraeus с чистота 999.9/1000 и размери 5х3 cm, може да краси всяка витринка в хол или офис, или където там човек си оставя инвестицонното злато.

NISSAN LEAF N-CONNECTA

Бъдещето вече е тук с новия електромобил на NISSAN. Колата мечта, в която не трябва да мислиш за нищо, защото всички фуkкции са автоматични – от фаровете до чистачките. Също така пръста не трябва да си вдигнеш (буквално), защото има гласови команди, кара се с един педал, а 4 камери осигуряват 360-градусов обзор и всевъзможни системи се грижат за сигурността. Климатикът се пуска дистанционно, през смартфона, а батерията на ChaDeMo станция се зарежда до 80% за 60 мин. При това без пари.

ВАУЧЕР ЗА СКАЧАНЕ НА БАТУТ 

Най-добрата антистрес терапия е да оставиш вътрешното ти дете да си играе на воля.

Чудесно място за това е най-големият батут парк в България AREA 52, където само сега на промо цена можеш да си купиш ваучер за 120 минути скок-подскок и гарантиран прилив на ендорфини. 

КАРТА ЗА MUSIC&DANCE ACADEMY

Дори и най-неспортните антитанцувални натури биха се изкушили от карта за 8 посещения на занимание по избор в Sofia International Music&Dance Academy. Офертата важи за възрастни и деца, а опциите включват широкоспектърни активности от народни танци, латино и суинг, до кизомба, брейк, к-поп, както и йога, пилатес, соло латино фит аеробика и китайска лечебна гимнастика Ци Гун.

УИСКИ УНИКАТ

The John Walker е върховният монумент на прогреса – траен паметник на живота и мечтата на човека, с когото е започнало всичко. Известен като „Бленда на основателя“, той ползва само уискита, които биха били познати на Джон Уокър по негово време – някои от тях от отдавна изчезнали дестилерии. Само 9 дестилерии дават изключително специалните уискита, които биват смесени на ръка с традиционни методи и в изключително ограничени количества, преди да се слеят в 100-годишно буре. The John Walker се бутилира в ръчно изработен декантер от бакарат кристал с 24-каратово златно покрито гърло на бутилката, а кутията е лакирана, ръчна обработка. Подарък, с който гарантирано ще направиш впечатление. 

Виж повече: Как да се погрижим за косата си при смяна на сезоните? 

ФЛОТАЦИЯ & СОЛНА СТАЯ – ВАУЧЕР ЗА ДВАМА

Какво по-добро занимание за една двойка от групова спа терапия в Metta. Флотацията е терапия в хай тек капсула за безтегловно плаване, с която се постига дълбока почивка, медитация, възстановяване на тялото и изследване на възможностите на съзнанието и ума. Солна стая пък дава  въздух, наситен с йонизирани частици от натриев хлорид чрез аерозол, подаван с халогенератори. Звучи сложно, но всъщност е просто – лежиш и се наслаждаваш. Ваучерът включва две флотации с продължителност 60мин и две солни стаи по 40 мин.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ ЗА ДВАМА

Още едно горещо предложение, в буквално и преносно значение – ваучер за тайландски масаж за двама на тепих, детокс сауна и Tiger balm в салоните на Тай спа. Гореща детоксикираща инфрачервена сауна, последвана от традиционен тайландски масаж на земя със специално кимоно. Традиционният тайландски масаж се практикува от около 2500 години и съчетава практики от индийската аюрведа с традиционната китайска медицина. Класическите масажи от Тайланд използват умело йога пози, масажиране в дълбочина, разтягане и работа върху енергийните линии, за да облекчат напрежението в мускулите и да позволят на жизнената сила и енергия да циркулират свободно в тялото.

МЪЖКИ ЧАСОВНИК RAKETA 

Понякога не е нужно много, за да зарадваш някого – един семпъл и стилен часовник върши работа.

В случая става дума уникален ретро-шик модел, създаден от самолетната компания „Сухой“ и руските класици „Ракета“ специално за пилотите на изтребителя Су-25. Точно тази „Ракета“ може да устои на екстремните сили при полет на легендарния самолет. Интересно е, че часовникарите са позиционирали датата на циферблата по много изобретателен начин: в прочутата 0 позиция, което е отличителна черта на марката. Автоматичното движение на часовниците „Ракета“ пък е едно от най-надеждните в света и напълно забележително за съвремието – произвежда се изцяло в техния завод.

АСФАЛТОПОЛАГАЧ 

Няма ограничения в размера на покупките по време на Черния петък – ако искаш да си вземеш на промоция асфалтополагач VOLVO P6870C на цена от малко под половин милион, никой не може да те спре! Машината впечатлява със 175 hp при 2000 rpm, теоретична часова производителност 700 t/h при максимална дебелина на слоя 300 mm. Как да не си го купиш? Ей така, да си имаш асфалтополагач.

РОБОТ ЗА РЕЦЕПЦИЯ 

Без значение дали си търсиш рецепционист за хотел, бизнес сграда, мол или кафене, PADBOT P3 е една страхотна алтернатива на отегчената, неадекватна студентка. Този универсален робот е подходящ за използване на обществени места, като за разлика от спомената студентка може да поздравява учтиво, да се покланя, да се усмихва и да прави лицеви мимики за гостоприемност. Функциите включват едно- и двупосочен видеочат, разпознаване и проследяване на лица, дистанционно управление през телефона, интерактивна комуникация, персонализирани въпроси и отговори, както и гласова интерактивна навигация.

Също като студентката роботът може да танцува, но гарантирано никога не мята салфетки.

МОТОРНА ЯХТА

Нищо не казва „успех“ като притежаването на яхта. Черният петък ти предлага възможност да покориш Седемте морета със стил, а именно CRANCHI E52 F. Тази моторна яхта е с дължина 16 метра, гази 1,25 м, задвижва се от два двигателя Volvo Penta от по 600 hp, а системата й за управление е последна дума на техниката. Интериорът пък включва дърво Ivory Oak за покритие на салона и кухнята. Стилно произведение на изкуството, изпипано до последния детайл. Вече на промо цена.

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *