Погрижи се за косата си и след смяната на сезоните

Показваме ти съвети от професионалистите, директно от фризьорския салон

0 коментара Сподели:

Прическата е един от основните компоненти от визитната ни картичка за света. И тъй като по визията ни посрещат, нямаме намерение да правим компромиси с нея. Със смяната на сезоните обаче косата ни изпитва немалко стрес. Резките климатични промени я правят суха, а влажното време е причина за фриз ефекта, който често искаме да избегнем. Има всякакви съвети по темата, които неведнъж сме ти давали, но този път на 100% се доверяваме на професионалистите, и то с доказано добри продукти за коса. 

Виж повече: 5 актуални начина да носиш дългата си коса и как да се грижиш за нея

В това видео Наско Папазов, един от най-успешните коафьори у нас и част от екипа на Kérastase България, ни показва своите съвети как да се погрижим за косата си, като й дадем блясък в моментите, в които има нужда от него.

Освен на него се доверяваме и на новия продукт от Kérastase – K Water, предназначен ексклузивно за употреба във фризьорските салони.

За разлика от традиционната грижа за коса, K Water действа моментално, без време на действие, като се активира при контакт с вода, за да създаде безупречна, гладка повърхност, за онези моменти, в които косата е суха и изтощена или пък просто не изглежда така, както бихме искали. В резултат повърхността на косъма е изгладена, а косата отразява светлината и придобива красив естествен блясък. Това, което виждаме във фризьорския салон е силна коса и лесно оформяне със сешоар, неустоим блясък и красиво движение. Ключова за впечатляващите резултати на продукта е иновативната ламеларна технология, която марката Kérastase представя за първи път. А защо Наско е избрал именно този продукт и какви са резултатите, виж в нашето видео: 

K Water от Kérastase може да се открие само във фризьорските салони, които работят с марката. Списък с всички салони ще откриеш тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *