Магазинът за вино, който искаме да посещаваме всеки ден

Цяла една година виникални преживявания и добър вкус в компанията на Seewines

0 коментара Сподели:

Знаем, че обичаш винените ни селекции. Ние обаче сме почти сигурни, че ги обичаме дори повече от теб. Да вкусваме от духа на дяволития Дионис е едно от любимите ни хедонистични изкушения. И защото знаем, че за да устоим на изкушението, трябва да му се отдадем, ние го правим с удоволствие всеки следващ път. В началото на месеца пък отпразнувахме първия рожден ден на магазина за вино и изкуство на Seewines на ул. "Оборище"…

с празнична дегустация, разбира се. 

Сърцето на София се изпълни с усмивки, звучно "ммм" и още по-отчетливите наздравици на всички 250 гости на ул. "Оборище" 5. Заедно с тях отпразнувахме рождения ден на магазина за вино и изкуство, поставил началото на философията winique experience, или иначе казано, "виникално преживяване". Празника отбелязахме както с виното на Seewines, така и с 6-степенно меню, дело на френския шеф-готвач Антоан Верест. 

Черешката на тортата на този рожден ден бе акцентът върху изкуството.

Именно то е поводът дизайна на Seewines Gallery на бул. "България" 106 да напомня толкова много на галерия. Немалка част от колекционираното изкуство на компанията пък ще бъде изложена в избата край село Хърстово до Сандански, чието откриване тепърва предстои. А още за невероятните вина на Seewines можеш да откриеш ето тук. 

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *