3 вина, които носят САЩ директно в България

Стигнахме ги американците!

0 коментара Сподели:

Живеем във времена, в които всичко е достъпно. Вече няма нужда да се чудим как живеят хората от другата страна на планетата. Няма нужда да се чудим и какво вино пият, защото всичко е на една ръка разстояние. Дори и първокласните вина на САЩ.

Представям ви Kendall-Jackson – семейна винена традиция, която представлява редките 15% лозя, които се считат за крайбрежни в Калифорния.

Vintner’s Reserve Syrah

Kendall-Jackson

О, каква плътна Сира, прекрасна за вечерите, в които все още не са ни пуснали парното. Кадифени танини, вкус на сливи и горски плодове и истинска компания за месо и паста. Препоръчвам го за тези, които обичат провокиращи сетивата вкусове и искат да опитат добро американско вино от Калифорния.

Сорт: Сира

Регион: Сонома, САЩ

Виж повече: 3 вина, с които да вкусиш есента

Vintner’s Reserve Zinfandel

Kendall-Jackson

Плътно и таниново вино с малинови и сливови нюанси, което е прекрасно за пушени меса, сушени колбаси и дебела скара. Гроздето, от което е направено това вино, расте по много труден терен и отглеждането му е истински висш пилотаж. Сравнете го с горното вино – ако откривате тебешир, представете си вулканичните земи и ще усетите как почвата се отразява на крайния продукт в бутилката.

Сорт: Зинфандел

Регион: Сонома, САЩ

Vintner’s Reserve Chardonnay

Kendall-Jackson

Това е най-продаваното Шардоне в Америка за последните 25 години! Отгледано в малки лозя, това е вино, което обича храната. И тя обича него! Освен че е прекрасно за мазни риби, това вино ще прегърне всички меки и плътни сирена и кашкавали, които хладилникът ти може да побере, със своята приятна свежест и галеща текстура.

Сорт: Шардоне

Регион: Сонома, САЩ

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *