Go Guide After Work Social Club vol. 6: Вкусът на вкъщи

За шести път окупираме срядата на София, за да те зарадваме с тематично събитие

0 коментара Сподели:

Спомняш ли последното Go guide After Work Social Club парти, когато погъделичкахме всички сетива? За следващото взимаме вкуса и го назначаваме за пътеводител с мисия да ни отведе до най-съкровените спомени на домашния уют.

Наричаме шестото After Work Social Club събитие Taste of Home –

тук ще те посрещнем, за да доставим удоволствие на вкусовите ти рецептори и ще ги оставим да скитат, докато не си припомниш безценното, което ни събира в България.

За шести път окупираме срядата на София, за да те зарадваме с тематично събитие. Това е  вдъхновено от кулинарните преживявания, създавани от Mastercard и посветени на автентичните български вкусове. Ще опиташ претворени рецепти от миналия век, ще гравитираш около коктейли, вдъхновени от етнографските области на България и ще напътстваш вкусовото си пътуване със съпровода на Dj Skill.

снимка: Go Guide After Work vol.5

Територията на събитието се разгръща до три локации, които напоследък образуват любим градски космически триъгълник – „Ракета ракия бар“, „Спутник“ и „КО-ОП“. Каним те да оставиш малки стъпки и в трите, за да отбележим голям скок в следработните начини за забавление в София. 

В “Ракета Ракия бар“ ще започнеш пътуване извън орбита с творческия директор на „Космос“ Александър Цеков, който ще ти скрие скафандъра с извънземната си презентация. Ще опиташ традиционни храни като балканския крокмач и зеленото сирене на Черни Вит, адаптирани за опитното небце на съвременния дегустатор. Освен това ще можеш да си направиш собствена туршия с помощта на шеф Цеков с карфиол, моркови и целина. В „Спутник“ те чакат коктейли, но такива, които те пренасят в някои от най-емблематичните области на страната ни, а галерия КО-ОП ще те посрещне с изложба, отново посветена на старите български вкусове. 

От Mastercard пък са приготвили комплимент – отиваш на бара, плащаш с карта и получаваш шот ракия.

Чакаме те в 18:30 както обикновено!

Поредицата Go Guide After Work Social Club се организира със съдействието на The Event Company.

Спомни си откъде започна всичко.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *