5 активности, които да правите като двойка

Разнообразието е солта на живота!

0 коментара Сподели:

Не сме тук, за да ви учим как да прекарвате времето с любимия си, но в името на честността трябва да признаем, че всеки зацикля понякога. Е, днес влизаме в ролята на добрия приятел, който дава съвети как да прекараш времето с гаджето си, когато ти е омръзнало на всеки празник да ходите на кино/театър плюс ресторант/бар. Освен това нещата от списъка по-долу са и идеи за подарък, ако се чудиш какво да вземеш на половинката си, при положение, че вече си играл с парфюм, часовник/бижу и всевъзможни модни принадлежности, включително чорапи.

Всички услуги по-долу можеш лесно да букнеш през easybook.bg. Както името казва по-добре от нас – през сайта можеш да резервираш услуги удобно, лесно и бързо, а това, което със сигурност печелиш е време. В сайта ще откриеш предложения за спорт, красота, здраве, забавления, туризъм, образование и редица други, а едно от любимите ни по отношение на платформата е, че можеш да резервираш по абсолютно всяко време на денонощието като резервацията ще се отрази веднага.

Туристическа обиколка на София

Сигурно може да ти се стори странно, но всъщност е много приятно да се почувстваш за малко турист в собствения си град. В почивния ден, вместо да се шляете из мола, заведи гаджето си на обиколка из столицата – ще научите неща, за които може би не сте подозирали и ще се намъкнете в обувките на туристите, които все повече гъмжат из улиците на града. Стискаме палци да са удобни! Ако пък сте по-авантюристично настроени, можете да пробвате и Комунистическата обиколка на София – споко, не е пълна с носталгия.

Полет с балон

Вероятно най-романтичната дейност в селекцията ще ви изпрати на седмото небе от щастие или поне така би било, ако нямате страх от високо. Свободният полет с балон си е сбъдната мечта и неслучайно – да се издигнеш високо над всички елементарни проблеми от земята и да им се надсмееш в компанията на единственото, което има значение – човекът до теб, докато пред очите ви слънцето изгрява. Няма такава идилия!

Езиков курс

Хайде, откога се каниш да се запишеш на испански, за да можеш да поръчваш спокойно още сангрия следващата пролет в Барселона? А, мислил ли си да въвлечеш и скъпия на сърцето си в това приключение? Освен  че ще прекарвате време заедно, ще вършите нещо смислено за всеки от вас, а когато играта загрубее и стане трудно, винаги ще има кой да те разбере или да ти помогне да напреднеш, ако си изостанал.

Езда

Без значение дали ще избереш да подариш уроци по езда, или да пояздите различни маршрути заедно, конната езда е повече от приятен начин да прекараш свободното си време, а близостта с животното ще остане скъп спомен задълго. Има шанс на половинката ти толкова да ѝ хареса, че да поиска собствен кон, но любовта заслужава всички рискове, нали?

Тренировки

Време е да спрете всяка неделя само да се излежавате  на дивана в хола и малко да се разтъпчете. Винаги е по-хубаво, когато имаш другарче за спорт, а ако го правите като двойка ще можете да следите прогреса си и дори да уеднаквите хранителните си навици, за да не се налага да се храните поотделно.  И тъй като в началото казахме, че тези идеи са подходящи и за подарък – замислял ли си се да вземеш на половинката си пакет от няколко тренировки? Ако е от тези, на които им трябва малко побутване, за да започнат да спортуват активно, може би има нужда точно от това.

Разбира се, с едни скрол в сайта на easybook ще ти дойдат още купища идеи, а и със сигурност ще откриеш какво да букнеш и за себе си. Не забравяй, че винаги е добра идея да отидеш на спа, когато нямаш никакви задачи за вършене или да се поглезиш с масаж.

Ето и с какви вкусотии да се подкрепите след приключенията

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *