Как да караш винаги нова кола и да не губиш време за поддръжката ѝ

Градските хора имат автомобили с проблеми

0 коментара Сподели:

Знаем, че и ти като нас обичаш града и бързите му обороти. Всичко в ежедневието ти вероятно се движи и това е прекрасно, докато не стигнем до момента, в който просто не намираш време за нещата, които ти доставят удоволствие. Сигурни сме, че без много да му мислиш, ще се сетиш за поне една ситуация, в която си пропуснал да отидеш на спорт, защото… колата ти се е развалила, например трябвал ѝ е спешен ремонт. Той пък е отнел повече време от очакваното, закъснял си за работа и си проточил задължения не защото те мързи, а защото не ти е останало време.

Каквото и да си говорим, стигаме дотам, че кръговратът на града понякога може така да те погълне, че  накрая да се питаш защо изобщо живееш в него, когато не можеш да се възползваш от всичко, което предлага. 

И ако въпросът с липсата на време няма да се реши веднъж завинаги от написването на една статия, то поне въпросът със спестяването на време, що се отнася до грижите, които трябва да полагаш за автомобила си, е на път да изчезне от картата.  За шофьорските неволи могат да се пишат оди, а всеки който твърди, че никога не са му се случвали, е по-скоро непрактикуващ шофьор. Спокойно, на софийския хоризонт изгрява едно иновативно решение – SIMPL

Виж повече: Спуканата гума на една жена

Най-просто казано, SIMPL е дългосрочен наем на автомобил. Но ако можеш да имаш винаги чисто нова кола, докато някой друг се грижи за сервизирането и поддръжката ѝ, how cool is that? 

SIMPL обединява цялата грижа по автомобила в една месечна вноска, a ти като клиент си освободен от всички грижи, съпътстващи притежанието на кола или иначе казано – having a car made simple. Тоест вече колата изпълнява това, за което е предназначена – върши ти работа, а не те превръща в неин роб. Освен това получаваш личен асистент и тук идва любимата ни част – асистентът идва и взима колата от удобно за теб място и я връща напълно сервизирана, без да се налага ти да губиш от времето си. Нали помниш откъде тръгнахме? От липсата на време за любимите ти неща. Е, личният асистент ще свърши всичко, което отнема от него и не ти позволява да отидеш на тренировка или театър.  Нещо повече – от SIMPL ще те потърсят само когато наистина има нужда, но ти можеш да се обаждаш на асистента си при всякакви неволи. Освен това, напълно в духа на иновативните решения, цялата услуга се управлява лесно през мобилно приложение, откъдето можеш да заявиш услуга в рамките на две минути и да следиш статуса на поръчката в реално време.

Най-просто казано, с една месечна вноска в основния пакет освен личния асистент получаваш всичко, което иначе изисква часове разправии – автокаско, данъци, сервизно обслужване, смяна на гуми, регистрация в КАТ и гражданска. Получаваш и бонуси като заместващ автомобил, ако се наложи твоят да влезе в бокса, и завеждане на щета веднъж годишно. 1 месечна вноска – 1 решение за твоя автомобил – SIMPL.

А когато колата остарее? Просто я връщаш и взимаш нова.

Според SIMPL автомобилът трябва да носи свобода и комфорт, според нас също.

Да убиеш за 60 секунди

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *