5 причини да събудиш спортиста в себе си

И всички тях получаваме от adidas Runners Sofia

0 коментара Сподели:

През последните години спортът е абсолютен тренд в живота на градския човек. Независимо дали искаш да започнеш да тренираш във фитнеса, да танцуваш след работа или да избягаш целия град – опциите са повече от достатъчно. София крие немалко занимания, които да повдигнат духа ти, а ние ще те заведем на мястото, където ще ти помогнат да го направиш.

Ако искаш да намериш сродни healthy души с начин на живот, подобен на твоя, adidas Runners Sofia със сигурност ще се превърне в новото ти любимо място за среща. Общността може да намериш на две места в София – Националния стадион "Васил Левски" и Южния парк, бул. „Петко Каравелов“ 12, а онлайн може да ги намериш във Facebook, за да следиш за графика на седмичните тренировки.

Ние пък ще ти дадем няколко причини, с които ще докажем на спортиста в теб, че adidas Runners е мястото за старта на активната част от живота ти.

Личното отношение на треньорите

Едно от най-важните неща, когато предприемаш ново начинание, е да се срещнеш правилните хора, които да те посрещнат приятелски и без предразсъдъци. Професионалните треньори на adidas Runners ще ти отделят нужното внимание и ще отговорят на всеки твой въпрос, за да се превърне спортът в истинско удоволствие. Дори и досега да не си се занимавал редовно със спорт – няма място за притеснения, защото всеки понеделник те очакват и тренировки за начинаещи. 

Виж повече: спорт на слънце

Тренировките са напълно безплатни

За да имаш здрав дух и здраво тяло, трябва да намериш желанието да започнеш от някъде. Тренировките на adidas Runners Sofia са напълно безплатни и няма нужда от предварително записване. От понеделник до събота, на две локации в града, а всеки четвъртък може и да тестваш най-новия модел обувки за бягане на adidas в Южния парк. През седмицата може да избереш да отидеш на стречинг, високоинтензивни тренировки, да наблегнеш на скоростта, да отидеш на тренировка за издръжливост или да се включиш към групата в събота сутрин на 5 km Run. 

Събития "Надпревара в града"

Събитието, познато и с името Alleycat, е едно от специалните моменти в общността и е отворено за абсолютно всички. Форматът предизвиква участниците да проверят своята логика, бързина и стратегическо мислене. Капитаните на общността Надя и Калин внимателно подготвят листа от локации в София, които всеки трябва да обиколи, за да спечели разнообразни награди, а след това те очаква и парти в някой столичен бар, за да отпразнувате заедно своите постижения. 

Следващата седмица, на 1-ви октомври (вторник) от 19:00 часа в Южния парк, и ти можеш да се включиш в поредната такава надпревара, за да демонстрираш своите умения, а наградите си заслужават. 

аdidas Runners Sofia се включва в значимите каузи

Общността на бегачите често се включва и в значими каузи и вдъхновява членовете си да се грижат не само за себе си, но и за околните и за планетата. Тази година бегачите участваха в глобалната кампания Run For The Oceans, която събра 1,5 милиона долара в борбата със замърсяването на океаните от пластмаса, а стотици български бегачи вече пробягаха над 18 хиляди километра за каузата.

adidas Runners организира спортни лагери на морето  

Само преди две седмици се проведе и първият лагер на общността край Приморско в подготовка за триатлона „Лъвско сърце“. Да – ако искаш да се готвиш за някое определено състезание, капитаните и треньорите на adidas Runners Sofia ще ти помогнат и с това начинание. Освен по-стандартните тренировки за подготовката, по време на лагера общността отдели време да почисти плажа Св. Параскева, да изкачи Беглик Таш, да участва в лекция за правилно хранене и също получи първия си урок по сърф. И всичко това за една седмица.

Може да се включиш в общността още днес или след една седмица на Alleycat и да се увериш, че спортът е за всички, без ограничения. 

А ти виж как да избереш подходящия спорт за себе си 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *