Събития за след работа: 09-13 септември

Седмица като на кино

0 коментара Сподели:

Последни топли летни вечери, не искаме да ги пускаме да си ходят. За това сме им отредили най-готините събития, които да ни държат будни до късно, за да не изпуснем нито един миг от тях. Романтика под звездите, изкуство, коктейли и музика на живо – не е нужно да чакаш уикенда за да преживееш всичко това.

FOREVER AUTUMN/ ФОТОИЗЛОЖБА ОТ АЛЕКСАНДЪР СТАНИШЕВ/ – БАР ПЕТЪК
Понеделник, 21 часа, ПЕТЪК

Полагаме начало на арт сезона в бар ПЕТЪК с фотографската изложба на Александър Станишев. Forever Autumn е сбор красиви градски фотографии с полъх на сантиментална есен. Понеделнишки, ела да пием по коктейл и да разгледаме.

GO GUIDE AFTER WORK SOCIAL CLUB VOL.3
Сряда, 18:30 ч., The Cocktail Bar

Третият ден от седмицата настъпва за третото Go Guide After Work Social Club парти и третата сряда, в която повече ще танцуваме, отколкото ще работим. Малко след 18 ч. приветстваме официално циганското лято и го превръщаме в тема на следработните часове, посветени на занимания за душите. Като наздравиците със сгряващ кръвта Havana Club ром или дегустацията на n брой коктейли.

АКУСТИЧНО В 20:00 С DAYO – 10.09.2019, БАР ПЕТЪК
Вторник, 21 часа, ПЕТЪК

След кратко затишие момчетата от DAYOсе завръщат на сцената на бар Петък с първото им участие в София за месец септември.  По традиция това означава ритмично поклащащи се тела, много усмивки и еклектична хип-хоп/фънк/соул селекция от друго измерение, така че нямаш извинение да не присъстваш.

ГОТОВИ ЗА СЕЗОНА: КОНДИЦИОННА ТРЕНИРОВКА С ПАСКАЛ ДИЧЕВ
Четвъртък, 18.45 часа, НСА

Зимата наближава иотновосипоненна отворена тренировка с кондиционния треньор на българския национален отбор по сноуборд – Паскал Дичев.Тренировката е безплатна и е отворена за момичета и момчета. Няма ограничение в броя на участниците. Не е необходимо предварително записване, но купонът е гарантиран.

КИНО В ПАРКА НА ВОЕННАТА АКАДЕМИЯ
Четвъртък и Петък, 20.30 часа, Парк „Военна Академия“

Подари си неповторимо извижяване в последните летни вечери. Киното на открито в парка „Военна Академия“ те очаква с четири кино вечери, които да споделиш с любимите хора. Романтика под звездите и интересни заглавия – перфектен начин да разнообразиш делничните часове след работа.

KVARTAL FESTIVAL VOL. 4 2019: OPENING PARTY
Петък, 21.30 часа, French 75

Петък вечер се надяваме да си готов зачетвъртото издание на любимия ни градски КвАРТал Фестивал.Заповядай в първия му ден — петък 13-ти за фатално откриващо парти в крайъгълния бар на уютното кьоше на ул. "Серддика" 28 – French 75.

Ето и три места за септемврийска почивка в България.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *