В София през уикенда: 12 – 14 юли

Дъждът се лее из ведро…

0 коментара Сподели:

А ние сме ти събрали най-яките събития за подобаващ градски уикенд. Не се страхуваме да поприключенстваме из софийските улици, а добре знаем, че който гледа прогнозата много, не отива никъде. За това не се колебай, гмурни се в парти вихрушката, която те очаква идните дни.

YALTA CLUB GARDEN • DIMITRI MONEV • PEPPOU • 12/07/2019
Петък, 20 часа, Yalta Club

Петъчно се понасяме към любима дестинация за градските бохеми, а именно лятната градина на YALTA CLUB. На пулта за музикалното гъделичкане на електронна вълна ще се грижат Dimitri Monev и Peppou. Ела да отпразнуваме края на седмицата на по питие, добрите емоции и саунда, вибриращ на летни честоти, са гарантирани.

ENTER FRIDAY – AND BIRTHDAY CAKE FOR ALL
Петък, 18 часа, Bare Hand Society

В петък не пропускай да се отбиеш на рожденическото парти на Bare Hand Society. Магазинът на „Гурко“ те очаква с торта и много приятелски муцуни, с които да споделите празника. Ще раздвижим петък вечерта още след работа, за да започнем уикенда с готин старт и подобаващи хубави емоции.

THE RED HOT CHILI PEPPERS REAL TRIBUTE
Събота, 20 часа, Маймунарника

За всички фенове на Dark necessities, които все още обичат да възпяват Калифорния under the bridge! Събота ще сме си баш на концерт с лайв трибюта на сръбската банда – визия, звучене и енергия на сцената – тези момчета са балканските „Ред Хот“! Нямаме търпение да ги чуем и да си избухнем както си му е редът в горските обятия на Маймунарника.

EASTERN UNION 1: BULGARIA/ BACKYARD PARTY
Събота, 20 часа, FABRICA 126

Ако си на мега парти вълна, няма да те бавим – заминавай към Fabrica 126 за eastern union 1: bulgaria/ backyard party. За музикалния вайб директно от Солун пристигат George Next и Radio Etc. В компанията на GORO, JUNKFOOL, SILLIA, TKNQ обстановката ще се нажежи до непознати висоти.

ТАЙ МАСАЖ УЪРКШОП С ГЕОРГИ
Неделя, 17.30 часа, Yoga Vibe Sofia

Неделно се потапяме в релакс и време за себе си. Всичко това намираме в Yoga Vibe Sofia, където те очаква неделният  уъркшоп за йога и тай масаж с Георги. Чрез лечебен натиск ще се учим как да облекчаваме мускулното напрежение в тялото – уъркшопът ще бъде насочен към зоната на врата, раменете, ръцете, трапеца, плешките и като цяло горната част на тялото, а събитието е подходящо за абсолютно всеки, който обича да се грижи за тялото си и да му дава внимание.

Споделяме ти и 5 начина да прекараш уикенда извън София

Заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов виж кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и… си спечели супер награда. Giveaway!

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *