5 римейка на Дисни анимации, които очакваме с нетърпение

Кои са заглавията, които ще пренесат любимите ни истории на големия екран?

0 коментара Сподели:

Магия. Това е думата, която описва последните адаптации по вечните класики на „Дисни“. Историите са същите, призмата е различна. Анимациите изглеждат толкова реалистични, че усещаш как докосваш Симба през екрана, как се носиш над палатите на султана с летящото килимче и си пееш за един нов свят… Старата любов към приказния свят на „Дисни“ четем на нов глас от няколко години и нито те, нито ние имаме намерение да спираме с това.

Ето кои са следващите анимации, които ще видим на голям екран: 

Мулан

Кой не знае, кой не е чувал (и не си е пял тихичко) поне една песен от култовата анимация на „Дисни“ – „Мулан“? През идната година ни очаква вълнуващата филмова адаптация на едно от най-обичаните детски филмчета на всички времена. Историята на смелото момиче от далечния Китай се превръща в реалност на 27 март 2020 година. Единствената разлика (освен че няма да е анимирано) с оригинала, която знаем засега, е, че филмът далеч няма да е толкова музикален, колкото анимацията. За сметка на това обаче ни очакват бойни изкуства, епични битки и много сладка носталгия. 

Лейди и скитника

Да, точно така. Говорим за анимацията с култовата сцена със спагетите. Чудиш се дали не сме полудели ли? Не, напълно сериозни сме. Онези две кученца, които съвсем случайно докосват муцунките си, защото са взели една и съща спагета. Тази сцена, която превърна италианското кулинарно изкушение в едно от най-романтичните предложения за всяка вечеря. Нея обаче ще видят избраниците, които имат абонамент към новата платформа на Disney+.

Виж повече: Истинските звезди на анимациите

Малката русалка

Дългоочакваната адаптация на една от вечните класики на "Дисни"  – „Малката русалка“, вече предизвика разрив в общественото мнение. Причината? Решението цветнокожа актриса да изиграе Ариел.

Независимо какви са мненията по този въпрос, едно е факт – този казус със сигурност ще доведе още повече хора в кината.

А ние нямаме търпение да видим дали решението на „Дисни“ ще се окаже правилно, и то отвъд толерантността. 

Круела де Вил

Любима анимация, много далматинци и Ема Стоун в ролята на един от най-известните злодеи на всички времена. Какво повече му трябва на човек? Предстоящата адаптация по мотивите на „101 далматинци“ е една от големите изненади в кино средите. Визията, в която виждаме носителката на „Оскар“ Ема Стоун, е доста пънк-рок и това допълнително пали любопитството ни.  

Лило и Стич

Това култово заглавие на „Дисни“ е една от големите изненади в списъка им с предстоящи адаптации. Неотдавна предполагаемият нов образ на Стич обиколи интернет и предизвика изключително противоречиви реакции. За разлика от сладкия си анимиран предшественик този в екранизацията изглежда като истински звяр. Независимо дали снимката е фалшива новина (както доста хора казаха), или е истинска, ние вярваме, че е напълно възможно Стич да изглежда по този начин във филма. Това ни води на въпроса, как точно ще се запази детското в иначе невинния образ на галактическото създание? 

Ето и 5 предложения за късо детско кино

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *