Ти и аз Остава

Всички дружно на 27 години Остава + 2 големи изненади от тях

0 коментара Сподели:

Краят на лятото винаги е най-важният спомен за него, който остава. Музиката е онази частичка в живота ни, която се напасва в него перфектно и остава. Концертът на „Остава“, с който за поредна година ще закрием любимия ни август, със сигурност ще остане дълго в спомените ни.

Какво обаче остава скрито зад кулисите му? Go Guide ти разкрива подробности.

Виж повече: "Остава"-ме за още

Датата е 30 август, а мястото отново е култовият birthday спот на Свилен и компания – „Маймунарника“. Съвременните легенди на българската инди-рок сцена за пореден път ще ни потопят в дълбоките води на сърцата ни със своята музика. „Шоколад“ ще се лее от китарите по душите ни, усмивките ни ще са по-ярки от всичките „Поля от слънчогледи“ и накрая със сигурност няма да искаме да кажем „Стоп“. Какво е по-различно тази година? 

Историята на една от любимите ни групи се пренася от градските легенди в страниците на „аз ОСТАВА“. Зад биографичната книга стои екип от истински майстори на перото в лицето на Даниел Ненчев, Георги Гаврилов, Мария Куманова, Наталия Иванова, Валентин Дишев, Антония Георгиева, Добрин Кашавелов и Елин Рахнев. В „аз ОСТАВА“ освен безброй истории на бандата читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от фенове, една страхотна обща среща между музикантите и авторите, разкази на много хора, свързани с групата, и още много неразкривани досега моменти. По време на концерта в София всеки може да се сдобие с книгата.

А сега ти представяме втората изненада – нея можем да открием и на участието им по повод 27 години „Остава“ в Пловдив. 

Виж повече: Sunday Playlist: Остава 

На 31 август в бар „Конюшните“ те ще представят книгата си с невероятно шоу специално за феновете им в града под тепетата. В 2-часовата програма на концертите освен големите си хитове бандата ще изсвири и първите две готови песни от предстоящия си нов студиен албум, който творят дори в момента и очакваме с разцъфването на идната пролет. А специални гости на софийския концерт ще бъдат градските любимци Jeremy?, както и DJ съпорт от Пинг Понг Галя. Мърчът на „Остава“ ще ни очаква редом с биографичното издание. Билети за събитията ще откриеш тук, информация за софийското им участие тук, а за пловдивското тук

#Остава завинаги

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *