В София през уикенда: 09 – 11 август

Не излизай от парти настроение

0 коментара Сподели:

Ако между почивките тук и там те очаква горещ уикенд в града – имаме идеалната рецепта, която да държи градуса на настроението ти висок. Събрали сме ти пет партита за всички вкусове, които да направят уикенда ти изпълнен с приключения в тъмните часове на деня… защото такъв е сезонът.

 

Ето как ще стартираме уикенда – петъчно след работа не губим нито секунда в чудене: къде, какво и как, директно се отправяме към Кино Кабана. Ще се освежим с ледените им коктейли под открито небе и ще чуем познати и яки песни в музикалната компания на DJ сета на Rawland. Чакаме те там, да закрием седмицата подобаващо.

 

По средата на лятото няма как да пропуснем рождения ден на култовия Switch. Ако си на градска територия, изобщо не се колебай, ами веднага се запътвай към барчето под моста на НДК. Очакват те нежни закачки в малки и големи чашки от бара, тържествени изпълнения в градината от DAYO, дискоТЕЧЕН шоколад от Zimone, фънкаристика от OTO, еуфорична танцувалност – от теб и нас.

 

Този августов петък в Mozei гостува чудовищното rock'n'roll гласище Никеца. Последно си го виждал сред полуфиналистите в Гласът на България и като вокалист и фронтмен на групи като Casual Threesome и Dirty Perches, в Mozei обаче концертът ще е солов и супер интимен. Очакват те авторски хитове и rock'r'roll стандарти. Не пропускайте среща на ръка разстояние.

 

Mixtape ни изненадват със супер яко събитие, точно в средата на август. В съботната вечер на малката сцена ще изскочат DJ AKASHA, ATILA, Roof Rhymez Studio, Managua SLANG, GERATA & NRG_D, Area '51, Fogg', ShumeryTribe, Ф4, АБСТАКТ, СОРТ / SORT. Заедно ще ни съберат за една лятна раздвижванка, на която всички маниаци ще се насладят.

 

В летния бохемски дом КЕВА те очаква съботно музикално разпускане, на което няма определени граници. Лятна селекция от стилове, като baile funk, afrobeat, hip-hop, UK garage, сервирана с усмивки и настроение от Favela Gang. Очаква те също pop-up шоп от Pićenca и задължителен take over на втория етаж.

Виж кои са 10-те неща, които не трябва да правиш в Пловдив

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *