Когато не знаеш какво да правиш, прави като Гришо

Kак да си в крак с играта

0 коментара Сподели:

Григор Димитров. Българската ракета номер едно. Ромео на тениса, Бейби Федерер, Prime Time, G-Force, Mr. Hot Shot или просто Гришо!!! Нашето момче победи каквото имаше да се побеждава в световния тенис и покори всички сърца от Хасково до Хаваи. Ето защо по-долу набързо ти разказваме как да си част от ГришоМанията! С минимални усилия и максимален бекхенд!

Това, което трябва да запомниш за Григор Димитров, е не, че мачка всичко наред и че някои го наричат втория Стоичков (демек, когато отидеш някъде и кажеш „бУлгариа“, всички вече ще казват – „Оооо бУлгариа, Grigor Dimitrov!!!“). По-скоро единственото, което трябва да изниква в съзнанието ти, е числото 28!!! Това момче е на 28, приятелю, и е всичко гореизброено – на 28 (!?!).

Как става точно номерът, не можем да ти кажем, но ти подсказваме как да се пръскаш от гордост по градове и паланки, че една прабългарска майка ви е раждала, дет се вика.

Ето и някои прости правила:

НА РАБОТА – ПРАВИ, КАТО ГРИШО
Гришо за първи път хваща ракета, когато е на три години, а от 5-годишна възраст започва да играе редовно в родното си Хасково. Първо го тренира баща му, а след това на 16 години се отдава на професионалния спорт. Оттам нататък всичко е история и титла след титла. Отказва ли се Гришо, когато отпадне преждевременно от някой турнир? Спира ли, когато медиите гърмят, че „е, до тука беше хубавото – изложихме се“. Не! Ти трябва ли да се отказваш, когато пътуваш в миризливото 72 до работа два часа? Трябва ли да спираш, когато шефката ти пак я удрят вълните на „климакса“ и в офиса е 40 градуса, а ти пишеш за снежен Аспен? Или когато пред блока ти в Люлин 5 колата ти тъжно осъмна обезчестена без акумулатор (за трети път!!!) и задно стъкло? Не! Прави като Гришо, мачкай като Кобрата и продължавай напред. Ако в тъжни дни на пълно отчая­ние и сексуална немощ се запиташ „за какво го живея тоя живот“, стани, облечи фланелка с лика на Гришо и гордо вдигни глава. Ако печели Гришо – печели цял народ, ако той може – можеш и ти. Една кръв носите, един живот ви лашка! Съветваме те за допълнителен стимул да държиш тенис ракета на задната седалка или в обедната почивка гордо да развяваш трибагреника до кафе машината, независимо от странните погледи на колегите ти. Един Гришо, един трибагреник! Единна България!

ПРЕД ТЪЩАТА И БЛИЗКИТЕ – МЪЛЧИ, КАТО ГРИШО
Говори ли Гришо за личния си живот? Паникьосва ли се пред силни съперници? Сдухва ли се от жълтата преса? Не! Ето защо, ако ти предстои среща с тъщата или за пръв път водиш дамата на сърцето си да се запознае с вашите, които по правило ще извадят голите ти бебешки снимки и ще разказват как си имал един лек проблем с едно напишкване – мълчи и се усмихвай с красивата си бяла усмивка. Гришо мълчи и се усмихва – мълчи и ти! Не говори за личния си живот, особено с вашите, и си изработвай плавна стратегия, подкрепена с усилени тренировки преди всеки мач – разбирай семейна вечеря, кръщенета, сватби и погребения. Ако тъщата те бута емоционално и определено е най-силният ти съперник в световната ранглиста, тогава просто бъди като Гришо! Изрежи главата й от някоя снимка, залепи я на тялото на Надал и тренирай всеки ден – съсредоточено, категорично и най-добре със стрелички и дартс. Въпреки че и с ракета и топки няма да е лошо, които отиват право в целта. Бам, бам, бам. И само те предупреждаваме, че въпреки усилените тренировки може пак да загубиш от нея. Все пак жена ти я тренира, а и нали знаеш старата поговорка: „А дано, ама Надал“!.

В КЛУБА – БЪДИ ГРИШО
Нашето момче така я забива тая ракета, че бележи точки на всеки фронт. Това Серина Уилямс, Мария Шарапова, това Южени Бушар и, разбира се, Никол Шерцингер, известна у нас повече като Николчето (защото, ако Гришо е таковал… обичал, обичал си и ти) – всички паднаха под ножа или маслиновите очи на българския чар. Дори Daily Мail се включи в „конкурса“ за най-ударен прякор на сърцеразбивача, като го нарекоха Ромео на тениса. Та ако има една стратегия в любовта – това е Гришовата! Гледай разбиращо и мило, дръж се земно (въпреки всичките си титли или кайена, паркиран отзад зад барчето), дръж я нежно за ръка и не забравяй – всичко е в ума. Ако избраницата е чужденка, не спирай да й напомняш как чичо ти Митьо е от Хасково, което теб те прави 7-и или 8-и братовчед на Гришо по майчина линия, или просто повтаряй „той Гришката това, той онова“.

Важното е да създадеш представа, че поне през ден се чувате по скайп и си разменяте маратонки и фрешове.

Ако пък дамата си е родно производство и за съжаление се казва Милка, а не Мария Шарапова – не се притеснявай. Един истински спортист никога не капризничи. Смело и с дисциплина към победата – ще свикнеш. Все пак всичките завоевания на Гришо са и твои – те са за цял народ. Също те съветваме да не забравяш, че кака ти Никол е с 13 години по-голяма от Григор, но това не пречи за тях да пишат от „Онлайн вестник Струма“ до списание In Style. Така че независимо в кой възрастов фронт се целиш – няма страшно. От лолитки до лели – щом Гришо може, можеш и ти.

За финал ще кажем само, че един е Григор Димитров, една майка го е раждала и къде на шега, къде не – е хубаво, че пътят от Хасково е осеян с добри намерения, много труд и секси дами. Хубаво е, че пътят от Хасково стига не до Кривина, а до върха. Хубаво е, че е пример и че въобще го има!

Ето още един добър пример, в лицето на Нуша Спирова.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *