ГЕРМАНИЯ С МЕРКИ СРЕЩУ ПИКЛЬОВЦИТЕ

Как западната страна отвръща на удара

0 коментара Сподели:

Представи си сега следната ситуация: разхождаш си се ти като пълен пич по улиците на Хамбург и изведнъж физиологичната ти нужда напира безмилостно и неудържимо. Нямайки как да се облекчиш по друг начин, сваляш ципа на дънките и блажено решаваш да излееш вътрешните си „чувства“ в лицето на нищо не подозираща стена, в някоя тъмна пряка, но неочаквано… опс, изненада! Телесните ти течности се връщат към теб с пълна сила, а ти, отскачайки в шок назад, се чудиш дали не си пиян, или просто проблемите с гравитацията вече са в световен мащаб – доста по-голям, отколкото си си представял.

Всъщност всичко е наред и с орбитата на Земята и с гравитационните процеси, просто на немците им е дошло до гуша от такива като теб, както и от пияници, клошари и подпийнали дами, които превръщат подредените им улици в обществени тоалетни, и затова са решили да действат с твърда ръка, както само те си знаят. Жителите на Хамбург са предприели не отчаяни, а по-скоро изключително находчиви мерки и за разлика от италианската табела, с която започнахме – те не предвиждат кастрация за нахалните ти действия, а решават проблема доста по-артистично, покривайки стените със суперхидрофобна субстанция, която отблъсква урината и оплисква уриниращите хора. Новата „боя против урина“, както забавно беше наречена иновацията в редица медии, предизвика масов интерес в интернет пространството, а ефективността на метода беше признат от редица организации и може би е на път да се въведе в още европейски градове. Малката уловка е, че боядисаните стени със специалната течност естествено са на скрити места, на които се предполага, че може най-нахално да се изпишкаш, затова дори и да няма предупредителна табела, по-добре не си прави експерименти.

За финал ти показваме клипчето и напомняме, че за разлика от София в Хамбург има десетки обществени тоалетни, които може да използваш безплатно или със символична такса, така че оправдание за немарливите ти изцепки просто няма!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *