В София през уикенда: 31 август – 2 септември

Къде да ни намериш в последния уикенд на август

0 коментара Сподели:

Този уикенд плавно преминаваме към месец септември. Парти вайбът на лятото не ни напуска, но ще те разведем и през няколко изложби и интересни пърформанс събития. Без значение дали сме под открито небе или не, продължаваме да се забавляваме с топло настроение и заредени с много слънчеви емоции.

DEEPER DIMENSIONS
Събота, 23 часа, TELL ME

Tell me е нощният портал към най-тайните ни желания. Тази събота ще се съберем, за да се гмурнем в най-тъмните и дълбоки техни измерение. Звуците на DJ Valdy и Васил Христов ще ни гайдват смело през непознатите полета, изпълнени с дарк електронни мелодии, а от теб се изисква само да предизвикаш съдбата и да бъдеш там.

НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАКАТ

Събота, 10 часа, Музей на социалистическото изкуство

В знаменитата сграда Музей на социалистическото изкуство ще се помести изложбата на студентите в специалност Плакат и визуална комуникация. Темата на творбите им е нов политически плакат. Днес, освободен от идеологическата преса, плакатът представлява социален и естетически феномен. Поводът е 70-годишнината на специалността, а всяка от тях представя съвременния поглед на студентите към сблъсъка на минало, настояще и бъдеще.

HOT VIBES W/ SLY & MOSCO

Неделя, 22 часа, бар „ПЕТЪК“

Лежерното парти в неделя вечер е чудесен повод да не си оставаш затворен вкъщи, a да посрещнеш идната работна седмица подобаващо. В „ПЕТЪК“ ще си потанцуваме на свежата селекция горещи афро бийтове и закачливи Dancehall и Soca ритми на Sly & Mosco. Ще се разхладим с няколко питиета и ще видим докъде ще ни заведе вечерта.

CHILL & GRILL

Неделя, 10 часа, Южен парк

Южният парк ще стане истински рай за любителите на грилованите вкусни изкушения. Фестивалът ще бъде истински кулинарен празник. В специалния кът можеш да направиш грил по твой вкус, както и да го споделиш с любимите хора. Събери голямата компания и семейството и се насладете на слънчевия ден на открито. За музиката пък ще се погрижат Вили Стоянов и Old School Trombone, Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени".

CACHE-БИТАК

От петък до 28 октомври, The Laboratory Sofia

Уникалната за София локация на Лабораторията ще ти представи едно ново, арт и ъндърграунд лице на града, което се радваме да става все по-разпознаваемо за широката аудитория. Ето защо не можеш да кажеш "не" на платформата за локални артисти, хенд мейд творци и всякакви колекционери и професионално практикуващи хобитата си чудати личности. В Каше-базара можеш да участваш със собствените си творения. Всички останали ще се насладим на яката атмосфера и със сигурност ще си тръгнем с поне една интересна покупка.

Ето как може да продължиш да се наслаждаваш на септември – с добра храна и фестивални емоции.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *