Филмовите премиери, които очакваме с притаен дъх

Продължения и нови имена обещават силни емоции

0 коментара Сподели:

Премиерите, предвидени за 2021, са любопитни, разнообразни и даже неочаквани. Някои от най-обещаващите истории за новата година ще бъдат разказани като продължения на култовите си предшественици. И нека светлината в мрака да е от екраните в тъмните киносалони, а хрупането на пуканки и начоси – заглушено от нечувани ефекти.

Да видим!

Матрицата 4

Пригответе се за повторно влизане в Матрицата! Киану Рийвс и Кари-Ан Мос се завръщат като Нео и Тринити в четвъртата част от сагата. Като се има предвид, че „Матрицата: Революции“ от 2003 г. завърши със смъртта на двамата герои, ние сме любопитни да разберем как ще се развие историята. Има слух, че ще видим младия Морфей на забавен каданс и само по… очила.

Мисията невъзможна 7

Том Круз отново се завръща, за да спаси света като Итън Хънт в последния екшън филм „Мисията невъзможна“. Не остарява този човек и това си е! На всичкото отгоре продължава да изпълнява сам всичките сложни каскади и да изпотява застрахователите си, карайки мотор по скали в Норвегия и скачайки с парашут в бездънни долини.

Дюн

След Blade Runner 2049 режисьорът Дени Вилньов се завръща в света на научната фантастика. Този път той адаптира забележителния роман от Франк Хърбърт „Дюн“ от 1965 г., който се фокусира върху битката за ценен ресурс, разположен на далечната планета Аракис. Освен Тимоти Шаламе във филма ще видим още Ребека Фъргюсън, Оскар Айзък, Зендая, Джош Бролин, Джейсън Момоа и Хавиер Бардем.

Тук има една селекция за изминалата година.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *