За любимите ни летни моменти…

Или иначе казано: 5 причини, поради които лятото е сезона, в който да опиташ нещо ново

0 коментара Сподели:

Има някаква необикновена магия в летните дни и нощи. Всичко е някак по-неподправено и щастливо. Будим се с мисъл за море и солени емоции, приветстваме повече приключения в ежедневието си, a степента на слънчевия ни загар е директно праволинейна с дните на абсолютно безвремие, прекарани на някой плаж, докато отпиваме чаша ледено айс капучино.

С други думи, лятото е супер!

За момент се откъсваме от забързания си градски живот, слагаме любимите си бански в унисон с настроението ни, грабваме любимата си шепа хора и яхваме вълната на приключенията.

Защото лятото е именно сезона за това – да излезем от задрямалата си зона на комфорт и да си създадем нов любим летен момент, към когото да се връщаме отново и отново. С кеф!

Изхождайки от тази мантра, днес ви споделяме 5 причини защо приключенията трябва да се случват точно през лятото. Всичко, което ви е необходимо е малко кураж, щипка лятно настроение и чаша освежаващо ледено Jacobs Ice Cappuccino.

Всичко е по-забавно през лятото

Кой знае защо, топлите месеци превръщат даже най-ежедневните дейности в истински приятни преживявания.

Без значение дали е разходка, излежаване или разцъкване с приятели – всичко е по-забавно през лятото. Но ако искаш да разнообразиш точно най-баналните дейности, защо не си организираш планински трекинг, вместо просто разходка в парка, за няколко дни. Ще видиш, че не само може да бъде забавно, но и доста предизвикатело.

Дните са по-дълги през лятото

Повече часове между изгрева и залеза означават повече минути за удоволствие. Дните са осезаемо по-дълги, така че имаме повече време за всичко на света.  Също така слънчевите дни зареждат с едно неповторимо настроение. Но ако търсиш какво да ги правиш тези дълги дни, ето ти идея за летен challenge (ще ни благодариш за идеята, когато натрупаш последователи в TikTok) – снимай изгрева всеки ден в продължение на поне две седмици.

Кой е казал, че приключенията се случват само на отдалечени места? 

Нощите са по-горещи през лятото

Летни нощи и дни, можем и още, а ти?

Няма нищо по-приятно от морски бриз в косите, топъл пясък под краката и гореща музика в колоните.

Нощи, в които можеш да бъдеш по бански – това е мечтата на всеки парти човек, а нощи, в които откриваш най-добрите спотове по Черноморието за вечерно къпане в морето? На това казваме истинско приключение – от една страна, защото го има вълнението на road trip-a, а от друга, защото все пак става дума за морето, нощем. Бъди предпазлив все пак, следи прогнозата и стой в плиткото. 

Градусът на настроението е по-висок през лятото

Лятното настроение е винаги с по-висока стойност от всяко друго настроение през останалите сезони. То е като лятното слънцестоене – явление със собствен характер и неповторим ефект върху цялостното вътрешно усещане. Бил ли си някога на SUP йога? SUP-овете са почти като сърфовете, но се карат прави и с помощта на гребло. Оказва се, че са чудесни и за практикуване на йога във водата. Ако приемеш това приедизвикателство, със сигурност ще станеш много добър в баланса, без спор. 

Каквото се случи през лятото, си остава през лятото

Цяла година чакаме тези три магически месеца и затова сме длъжни да вземем максималното от тях.

През лятото всичко е позволено, на нищо не се гледа с лошо око, затова освен да трупаме спомени, нищо друго просто не ни остава.

А ти готов ли си за приключение? Предизвикваме те да уловиш пъстротата на летния момент и да му запазиш специално място – в Инстаграм фийда си.

Сподели любимия си летен момент с хаштаг #JacobsIceSummer, като тагнеш @jacobs_bulgaria и играеш за голямата награда: едно от три модерни градски колела, с което да поемеш към нови преживявания.

Повече информация относно условията на играта, могат да бъдат открити във Facebook страницата на Jacobs Bulgaria.

А когато имаш път към морето.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *