She’s The One: За жените, които могат всичко

Жените, които вдъхновяват, вълнуват и имат борбен дух

0 коментара Сподели:

Вдъхновение и магнетизъм бяха царуващите усещания на 15 юли, когато се състоя емблематичното събитие She’s The One, организирано от информационния портал Dir.bg в столичния клуб City Stage.

Там Татяна Лолова влезе в главната роля, а към нея се присъединиха още 

6 изключителни жени, които могат да бъдат описани най-добре с думите „Няма невъзможни неща!“.

Театралната кралица заедно с останалите специални дами разкриха какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките имаха активна връзка с публиката и напълно отговориха на интереса и въпросите на своите почитатели, които присъстваха на събитието.

Освен истории от Татяна Лолова за пътя на успеха, как се постига той и дали е заразителен, своя опит сподели и Здравка Евтимова – писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литература.

Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро, разказа Биляна Савова, основател на фондация „Мога сам“ в помощ на хората с множествена склероза. Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест, сподели адвокат Петя Колчева. Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана, бяха темите на водещата, с която започва всеки преди обед на bTV – Десислава Стоянова.

Истории за живота: Началото – представи лично специалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи. Колкото до женската сила и нейната мистика, тайните бяха разкрити от самата Надежда Дерменджиева – сървайвър от деня на своето раждане и изпълнителен директор на „Български фонд за жените“.

She’s The One се превърна в сцена за жените, които вдъхновяват, вълнуват, увличат с енергията си, имат борбен дух и търсят отговорите как да сме по-добри всеки ден. Добрият пример бе заразителен и ние още повече повярвахме в неговото влияние.

Тук те срещаме с още една вдъхновяваща дама.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *