Позициите, които не знаеш какво означават, но си подходящ за тях – vol.1

Сам прецени коя е идеалната за теб

0 коментара Сподели:

Колко пъти ти се е случвало да не знаеш какво искаш? Да не си наясно с това, какво ти се прави, къде ти се ходи, какво ти се пие и яде дори и как е най-добре да прекараш деня, за да излезе нещо смислено накрая.Тези разтегливи във времето моменти са ти познати, нали, на кой са му въобще…

Неприятното идва,

когато същите лични въпросителни преминат в графа професионално развитие

, споходени от съпътстващите въпроси „Какво ми се работи?“, „Какво означава сега CRM Project Specialist”, “Ставам ли за тази работа?“, „Какво трябва да направя, за да я взема тази заплата?“ и т.н. и т.н. – цял конспект за държавен изпит в СУ. Точно тук искаме да помогнем като ти спестим чувството на неувереност. За целта влизаме в ролята на помагало по този предмет, за да се явиш подготвен на изпита, защото сме сигурни, че го можеш и знаеш как.

В следващите редове ще те запознаем с някои актуални позиции на работния пазар, които все още стоят с табела „свободно“ в кариерната листа на едни наши приятели. Ще споделим с теб и какво означават, какъв служител би ги покрил напълно и с какво ще ти се отблагодарят в замяна на усилията от понеделник до петък. Ако търсиш още своето място, отдели малко внимание тук, защото най-големият сайт за онлайн покер в света, PokerStars, търси свежи млади хора, които да запълнят редиците им. Плавно, хармонично и заслужено.

LEADDWHSQLDEVELOPER

С други думи това е позиция за човека качество, човека тест, този, който следи и ръководи екип от разработчици с цел поддържането и развиването на Datewarehouse. Казано по другия начин, ролята на LeadDWHSQLDeveloper-а е водеща, която изисква добър технически опит, добри познания в програмирането на бази данни, ETLи datewarehouseданни и от теб се очаква да подобряваш съществуващите системи, като предоставяш правилните решения в точното време.

Тънкостта в успеха на това място е да го правиш адекватно, да имаш нос на хрътка за малките препъникамъчета в базата и да си точен като швейцарски часовник в отстраняването им.

Разбира се, необходимо е да си човек, който на базата на своите знания умее да ражда идеи, с които да установява и подобрява онзи поверен му набор от практики, стандарти, процедури и контрол, отговарящи за тестването, развитието и правилното съхранение на базите данни. Защо обаче трябва да приемеш това кариерно предизвикателство радушно?! Защото, в случай че имаш опит SQL-а и смяташ, че в теб се крие страстен ITспециалист, който е фиксирал поглед в големите бази данни, тяхната обработка и познаваш инструментите за работа като петте си пръста, може би PokerStarsтърсят човек точно като теб, а ти не знаеш. Така че, ако споменатите дотук неща за теб не се равняват на понятието „квантова физика“,  залагай смело и цъкни тук.

UX DESIGNER(User Experience Design)

Наименованието на тази позиция се оказа доста ниско разстлана мъгла, затова пускаме дългите. Добра видимост ще ни осигури общият лъч от двете ключови „лампички“: предлаган софтуер и доволен потребител. Работата на UX дизайнера е точно тази деликатна материя – да направи потребителското прекарване възможно най-лесно, приятно и емоционално, като накара потребителя да се влюби в своето онлайн изживяване. Тук мерилото за успешно свършената ти задача е неговата удовлетвореност. Веднага след нея следва и твоята.

От теб се иска да изкараш на преден план качествата си като комуникативност, креативност в постигане на целта и отговорност, разбира се, в отношението с потребителите.

Най-обобщено, трябва да натиснеш плей бутона на дизайнерското мислене, а ако знаеш къде се намира той – обърни „страницата“ си и премини на следващата глава. Тя те чака тук

CRMPROJECTSPECIALIST

Колкото и да ти звучи завъртяно, в този случай ти си онзи човек, който владее успешната връзка с клиентите. Погледнато в малко по-разширен детайл, именно ти отговаряш за положителните прогнози в продажбите, като за целта се стремиш да осигуряваш база данни от клиенти, такива, които да бъдат използвани в тази посока.

Причината за това е проста – колкото по-стабилни са отношенията с тази „група хора“, толкова по-добре ще се движи работата, така че тази партия „шах“ между теб и тях се играе интелигентно и се стъпва внимателно, за да може накрая GTM календарът да бъде изпълнен. 

Така че, ако не чуваш за пръв път за тази „материя“, имаш отлични писмени и комуникационни умения, притежаваш скилс в маркетинга по електронна поща и съвсем осъзнато оценяваш отговорността, която CRMPROJECTSPECIALIST-ът носи, имаш своето място на стартовата линия на PokerStars, а тя е тук.

Надяваме се, че успяхме да вкараме малко яснота, която да ти бъде от полза и да ти донесе попътен вятър. В случай обаче че не стана точно така и не припозна себе си в нито една от тези позиции, недей да натискаш хикса в дясно.

PokerStars имат доста силен списък с добри и разнообразни предложения за твоето кариерно развитие и все още търсят свежи попълнения в екипа си.

Разгледай ги тук  и вместо да се чудиш накъде да поемеш, си дай шанс да станеш част от най-големия сайт за онлайн покер в света. Можеш да си сигурен, че ще обърнеш страницата към нещо по-добро и в замяна на старанието и труда си от понеделник до петък, ще получиш добро заплащане, обучение и въвеждане в работната среда, възможност за кариерно развитие, което да подпомогне реализирането на мечтите ти и ще срещнеш още куп други ползи, но всичко това ще се случи само ако опиташ!

Разгледай тези есенни супер тренди визии.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *